📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Żeby tylko biedny piesek nie zdechł. Mogło się biedactwo czymś zarazić
Co ten pies dorwał bo nie widziałem. Czy to był zepsuty kombajn do zbierania bawełny?
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Ciekawe, czy jeśli przestałby uciekać to pies rzeczywiście by się na niego nie rzucił tylko by pilnował
KrwawyEric napisał/a:
Ciekawe, czy jeśli przestałby uciekać to pies rzeczywiście by się na niego nie rzucił tylko by pilnował
Sądząc po filmikach na których policmajstry ledwo odciągają od gonionego te pieski to wydaje mi się, że po wydaniu komendy "goń" czy jakiejś takiej już nie ma opcji, żeby pies się zatrzymał. Ma zakodowane, że ma unieszkodliwić uciekiniera i to robi choćby nie wiem co.
Ocenzurowali krew ?
ebe ebe
troszkę krwi i cenzura, a w sylwestrach stalonach krew sie leje strumieniami i cenzury brak
niedobrze, funkcjonariusz wyraźnie złamał przepisy, powinien mieć rękawiczki, teraz może się czymś zarazić
Mam nadzieje że bydle było szczepione bo szkoda żeby pies coś złapał.
policjant z psem to musi być naprawdę potężna więź.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów