📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
i najczęściej w beczkach po kapuście?
Fajbusiewicz cosik o tobie nawijał....
Wyczuwam dzień dobrych żartów.
Gdziekolwiek idziesz, idź z całym swoim sercem.
Odjebało już wam ludzie? To nie jest portal motoryzacyjny, wypadki wypadkami, niektóre da się obejrzeć, ale nie ukrywajmy - 80% z nich wygląda po prostu tak samo. Tylko kolory samochodów i rowerów się zmieniają. Także uroczyście apeluję o wstrzymanie wrzucania filmów z samochodami. Choiciaż na chwilkę.
Odjebało już wam ludzie? To nie jest portal motoryzacyjny, wypadki wypadkami, niektóre da się obejrzeć, ale nie ukrywajmy - 80% z nich wygląda po prostu tak samo. Tylko kolory samochodów i rowerów się zmieniają. Także uroczyście apeluję o wstrzymanie wrzucania filmów z samochodami. Choiciaż na chwilkę.
Jak cie złapią, to pójdziesz do pierdla, a tam współwięźniowie też będą się bawili z tobą w chowanego,
każdy coś schowa w tobie, a ty będziesz szukał skrawków własnej godności i testów na choroby weneryczne.
każdy coś schowa w tobie, a ty będziesz szukał skrawków własnej godności i testów na choroby weneryczne.
@Err501 Pierdolisz jak potłuczony. Dostań raka, wsiądź w auto po pijaku i się rozjeb. Tak będzie najlepiej.
@Juchen, jakbym chciał być typowym sadolem to bym ci powiedział idź do kuchni, ale po tak ciętej ripoście już wiem, że tam też się nie nadajesz - w zasadzie to mi na młodego chłopca pozujesz, który tylko ukrywa się pod nickiem kobiety, ponieważ ma skłonność ubierać się w sukienki i szuka tu narzeczonego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów