📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2 minuty temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
biedny miso czego go nie nakarmili, powinni im wysłać aktywistów to by go nakarmili
Pały durne maja samochód, z tego co widać, chyba suw. To by podjechali nim próbując przestraszyć miśka klaksonem, a zapewne też w samochodzie jest gaśnica, lekko okno otworzyć, tak by wężyk wystawić i opryskać miśka...może by uciekł.
Zawsze w takiej, sytuacji lepiej zrobić cos, niż nic, ewent. powinni mieć jakiegoś gana, choćby na flary.
Zawsze w takiej, sytuacji lepiej zrobić cos, niż nic, ewent. powinni mieć jakiegoś gana, choćby na flary.
Miś od kierownika, nie mógł patrzeć jak siedzą i nie pracują to kierownik wynajął misia żeby ich trochę zmotywował do pracy.
Lubieketchup napisał/a:
Mogli autem podjechać do niego?
Mając takich kumpli w pracy niepotrzebni są wrogowie 😆😆😆😆😆
Nie mogli, bo ruSSkie sa non stop najebane, a po pijaku jeździć nie nada
Silverface napisał/a:
Pały durne maja samochód, z tego co widać, chyba suw. To by podjechali nim próbując przestraszyć miśka klaksonem, a zapewne też w samochodzie jest gaśnica, lekko okno otworzyć, tak by wężyk wystawić i opryskać miśka...może by uciekł.
To by generowało koszty: trzeba było by klepać, ewentualnie polerować lub lakierować. Gaśnicę też by trzeba było napełnić. A tak to misiu bezkosztowo wszamałby se jakiegoś kacapa.
Normalny miś spokojnie by wlazł na te rusztowania, ale to ruski, więc pewnie debil albo też nakurwiony jak każdy w tym pseudo kraju.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów