📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
🔥
Ucieczka z pokoju przesłuchań
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kto nigdy nie robił tajnej bazy na środku drogi niech pierwszy rzuci kałem.
Ja za młodego wsadziłem kota do kartonu wiązałem sznurek i robiłem mu rajdy wrc.
I mają rację, to tak trudno ominąć karton? kolejna pizda na drodze, należy się wpierdol.
Dobrze że nie zginął. Hanka jak w karton przypierdoliła to umarła.
Ps. Ładne auto - co to za model?
Ps. Ładne auto - co to za model?
Kto za dziedzka w kartonie lub w namiocie z koca nigdy nie po pokazywał se z kolegom siusiaka albo z koleżankom dupe niech pierwszy zuci kamieniem
no ciekawie jak miał ten karton ominąć debile , jak tam już miejsca nie było XD
SlimaK_K napisał/a:
no ciekawie jak miał ten karton ominąć debile , jak tam już miejsca nie było XD
to mógł kretyn jebany wysiąść i karton przesunąć, nie wiem gdzie on miał mózg nie raz i nie dwa zdarza się że w przedmiotach na drodze jest albo pies, czy jakiś zjebany przedmiot
ale o co chodzi, przeciez gowniak nie wszedł do kartonu, tylko zniknął
dashadow napisał/a:
ale o co chodzi, przeciez gowniak nie wszedł do kartonu, tylko zniknął
nie zniknął, tylko przeszedł w inną czasoprzestrzeń
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów