📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak to na czym polega? Stare, dobre i życiowe powiedzenie: "gówno spływa niżej".
right is right
left is not right
Spływ kajakowy... Ale bez kajaków.
Kajaki drogie, tak jak kapusta, więc i bigos znają bez kapusty, ten co skoczył z balkonu miał wydęty brzuch od bigosu zanim wskoczył do mini gangesu.
Indie '' kraina moczem i kałem płynąca''
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Ona: A jak twój ziomek skoczy z balkonu to też skoczysz?
Ja:
Ja:
Halu? Czy Ty aby na pewno wiesz co to jest biały kruk? Nie żebym się czepiał, bo każdy kontent od Ciebie jest OK i wpisuje się w tematykę portalu. Chodzi mi o to, że gdy pisałeś, że jak już coś wrzucisz, to to będzie jak biały kruk to wydaje mi się, że chodziło Ci o to, że jak już coś wrzucisz, to będzie to naprawdę zajebiste i nie bedziesz tego robić zbyt czesto a wręcz nawet bardzo rzadko (jak to z białymi krukami). Mimo to widzę, że nie potrafisz jednak zerwać tak nagle z nałogiem i postanowiłeś jedynie ograniczyć "używki", a to moim zdaniem nijak wpasowuje się w słowa "biały kruk".
To nic złego, ale wydaje mi się, że jak sie powiedziało A, to trzeba powiedzieć B, albo przyznać się do porażki.
To nic złego, ale wydaje mi się, że jak sie powiedziało A, to trzeba powiedzieć B, albo przyznać się do porażki.
Przecież oni pływać nie potrafią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów