Zabawa rosyjską wyrzutnią rakiet w domu. Oczywiście Syria. Oczywiście nieśmiertelne i wszechobecne "allahu akbar".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:11
Zabawa rosyjską wyrzutnią rakiet w domu. Oczywiście Syria. Oczywiście nieśmiertelne i wszechobecne "allahu akbar".
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Suq Madik
oscara im za to i pokojową nagrodę nobla... ciapaci, którzy sami zwalczają swoją głupotę poprzez efektowne samobójstwo. JESTEM NA TAK!
Ciekawe skąd te allahuje mają amerykańską wyrzutnię rakiet. Pewnie z pomocy dla powodzian.
rzygać już mi się chce od tych ciapatych. Trzeba ich wyjebać z Europy, bo te wszechlewicowe rządy doprowadziły naszą cywilizacje do upadku!
To jest super wystarczy dostarczać tym debilom broń a sami się powybijają po prostu genialne Trzeba zorganizować transport do Syrii hehe
Dzięki za opisanie okrzyków. Zdążyłem zagłuszyć. Zawsze to robię a po chwili cieszę się z ich głupoty!!!
Ładny hajs rosja trzepie sprzedając swoje uzbrojenie tym popaprańcom .
Moim zdaniem to nie jestem rosyjskie RPG tylko amerykański SMAW. Rosyjski pocisk wygląda jak wielki oscypek i ładuje się go od przodu. Swoją specjalistyczną wiedzę nabyłem grając w BF3
a mogliby zamienić "Allah Akbarr" na np. "Khuutas Pidzaa" ? byłoby trochę zabawniej
kapral napisał/a:
a mogliby zamienić "Allah Akbarr" na np. "Khuutas Pidzaa" ? byłoby trochę zabawniej
Chyba Ty..
zawsze sie zastanawialem czy przeladowujac bron napierdzielal bym "o boze, o matko boska, o boze"...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów