Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
ten co to dodał chyba nie mial nigdy prawdziwego dziecinstwa co stary pieścił cię po jajkach żę cię to boli
pewnie mu matka kawał kotleta do pleców przywiązywała żeby chociaż pies się z nim chciał pobawić....
Pojebani rodzice i zabawa z ich dwu letnią córką...
Nie zgadzam się z Tobą... To zwykła zabawa. Ciebie tata nigdy np. nie podrzucał do góry jak byłeś mały? Nie skakałeś na łóżko z jakiejś małej szafki pod jego nadzorem?( I z tych wyższych szafek bez jego nadzoru ). Nie skakał z Tobą do jeziora z jakiejś wysokości? Rozpieszczajcie bardziej dzieciaki niech wyrastają na pizdeczki, które w życiu sobie nie dadzą rady.
Możecie hejtować mojego ojca że pozwalał mi skakać z szafek do bezpiecznego miękkiego łóżka. Jeżeli jednak to zrobicie to chuj wam w dupy nigdy nie będziecie tak zajebiści jak mój tatko.
...Po drugie są inne rozrywki dla dziecka w wieku dwóch lat, niż zawijanie w koc, śmianie i gapienie się z dzieciaka, jak pada na ziemię i nie utrzymuje równowagi.
to się nazywa rodzicielstwo. sam decydujesz na kogo chcesz wychować swoje dziecko. jeżeli dla dziecka sprawia to przyjemność to po chuj się wpierdalać?
a jakie inne rozrywki są dla dziecka w wieku dwóch lat? telewizor???
mój mały (3,5) nie lubi jak mu się we łbie kręci więc go nie bujam, ale zabawy w "namiocik" czy skakanie ze stołu na taki worek wypełniony kulkami styropianowymi czy też robienie fikołków z łóżka na podłogę do tyłu to normalność. a jednak czymś zająć trzeba dzieciaka jak tylko siedziałby przed bajkami czy tabletem.
edit:
zdarzenia z dzieciństwa, które były normalnością:
-guzy
-skaleczenia
-poobdzierane kolana i łokcie
-jazda rowerem po żużlu (najfajniejsze pamiątki zostają - moja żona na kolanie ma jeszcze kawałki drogi na której się wypieprzyła)
-rozcięte łuki brwiowe
-z sadów kradło się jabłka, czereśnie i inne owoce i wpierdalało nie myte
-picie wody latem z węża ogrodowego
-łażenie po budowlach
-skakanie z wysokości na żwir, śnieg...
-łażenie po drzewach
-zbieranie papierków z gum TURBO
-prawdziwe solówki za szkołą na długiej przerwie...
a teraz dopisujcie swoje
zdarzenia z dzieciństwa, które były normalnością:
-guzy
-skaleczenia
-poobdzierane kolana i łokcie
-jazda rowerem po żużlu (najfajniejsze pamiątki zostają - moja żona na kolanie ma jeszcze kawałki drogi na której się wypieprzyła)
-rozcięte łuki brwiowe
-z sadów kradło się jabłka, czereśnie i inne owoce i wpierdalało nie myte
-picie wody latem z węża ogrodowego
-łażenie po budowlach
-skakanie z wysokości na żwir, śnieg...
-łażenie po drzewach
-zbieranie papierków z gum TURBO
-prawdziwe solówki za szkołą na długiej przerwie...
a teraz dopisujcie swoje
-Oparzenia po pokrzywach
-Drzazgi w dłoniach.
-Do tego sine usta od zbyt długiego siedzenia w jeziorze/morzu.
-Zmarznięte dłonie od lepienia kulek bez rękawiczek. (A nawet w rękawiczkach po 5 minutach rękawiczki były tak przemoczony że to gnój).
-Połamane paznokcie i tony piachu pod nimi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów