📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To wszystko z zazdrości.
To jakaś ze tak powiem czarna magia. Plastikowa butelka nad ogniskiem i się nie topi. Magic!
Jak to mawiał idol wielu z tego portalu: Zawsze się trochę gwałci.
p47 napisał/a:
To jakaś ze tak powiem czarna magia. Plastikowa butelka nad ogniskiem i się nie topi. Magic!
Fizyka,nie topi sie a nawet zacznoe sie gotować!
p47 napisał/a:
Nalej wody do woreczka plastikowego i ogrzewaj zapalniczką, prędzej woda się zagotuje niż worek stopi
p47 napisał/a:
silniki rakiet potrafią wytworzyć ciąg o temperaturze przekraczającej 3000 stopni celsjusza, w takiej temperaturze topnieje praktycznie większość materiałów dostępnych na naszej planecie, mimo tego silniki nie topnieją.
wystąpili: ludzie honoru sprzedający narkotyki dzieciom
p47 napisał/a:
Dla ciemnoty co nie zna fizyki to na pewno magia Powiem ci lepsze: gaz w zapalniczce jest w płynie, ale jak chcesz go wylać na stół to marzną ci palce a on znika
Wielce zły gwałciciel, bo oni sami to przecież aniołki z recydywą i 20 morderstwami, każde z 20 strzałami z partyzantki, i to tak żeby ofiara nie zginęła od razu a cierpiała ostatnie minuty życia. No kurwa logiczne. Białe rycerzyki świata przestępczego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów