Leżała nieprzytomna jakieś 4,92 sekundy.
...zdążyłbym.
To jest o 2 sekundy więcej niż potrzebuję!
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"Robimy to ręcznikiem ect. aby nie robić siniaków. W lewej ręce można trzymać i delikatnie skręcać miękką linę/ręcznik prawą mamy wolną
Robimy to tylko z partnerem któremu ufamy i wiem że zna i umie zastosować CPR.
Wtedy można dać panience orgazm silniejszy niż kiedykolwiek miała. Oraz stan euforii po odzyskaniu oddechu.
Oczywiście trzeba wcześniej trochę ją rozruszać
Wtedy można dać panience orgazm silniejszy niż kiedykolwiek miała.
Każdy taki będzie jeśli nie miała wcześniej
Podduszamy na łóżku gdzie nie można rozbić łba.
Robimy to ręcznikiem ect. aby nie robić siniaków. W lewej ręce można trzymać i delikatnie skręcać miękką linę/ręcznik prawą mamy wolną
Wtedy można dać panience orgazm silniejszy niż kiedykolwiek miała. Oraz stan euforii po odzyskaniu oddechu.
Za niedługo, żeby doznać erogennego szału sexualistycznego powiązanego z wyjszczaniem nasienia na brzuch i papraniem po fotelu faceci będą sobie wsadzać nawzajem paluchy w dupsko, coby se prostatę pomasować...
Mozna tez się zarazic syfilisem. Wtedy człowiek odczuwa ciagłe pobudzenie sexualne i mimowolne orgazmy.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów