Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Każde bydle typu Amstaff czy inne dziadostwo powinno być ubijane.
ale najpierw powinien byc zajebany właściciel
AHA.
Każdy pies rasy pit bull, amstaff i inne gówna powinny być wrzucane od razu do maszynki do mielenia zaraz po złapaniu.
Teraz jakies popierdolenie sie zrobiło. Nagonka na mysliwych ze robia odstzrał luźno latajacych pchlarzy. Ktos naszedł na swoim podwórku kundla i go uskutecznił, to sadem grożą. Nie wspone o rozbestwionych psiarzach terroryzujacych swoimi fafikami parki, place i ulice. Nie dziwne ze co normalniejsi ludzie biora sprawy w swoje rece i podkładaja kiełbase ze szkłem.
A skoro juz jestesmy przy metodach likwidacji pchlarzy to nie polecam kiełbasy ze szkłem, to jest juz passe. Teraz kupujesz wędzona rybke i zapodajesz pestycydy, efekt gwarantowany w 90%, no chyba ze chcesz by pchlarz sie meczył to nasaczasz gabke tłuszczem, zatyka przewód pokarmowy i pies zdycha z głodu, ale tutaj własciciel moze zrobić USG i odratowac kundla.
Dawniej na wiosne szalały watahy zdziczałych psów, trzeba było je truc lub rozkładac wnyki i dobijac kołkiem. Sasiad jak naszedł twojego psa na swoim podwórku to miał go prawo zajebac i nikt nie protestował. Mysliwy jak widział luzem latajacego psa to od razu strzelał.
Teraz jakies popierdolenie sie zrobiło. Nagonka na mysliwych ze robia odstzrał luźno latajacych pchlarzy. Ktos naszedł na swoim podwórku kundla i go uskutecznił, to sadem grożą. Nie wspone o rozbestwionych psiarzach terroryzujacych swoimi fafikami parki, place i ulice. Nie dziwne ze co normalniejsi ludzie biora sprawy w swoje rece i podkładaja kiełbase ze szkłem.
A skoro juz jestesmy przy metodach likwidacji pchlarzy to nie polecam kiełbasy ze szkłem, to jest juz passe. Teraz kupujesz wędzona rybke i zapodajesz pestycydy, efekt gwarantowany w 90%, no chyba ze chcesz by pchlarz sie meczył to nasaczasz gabke tłuszczem, zatyka przewód pokarmowy i pies zdycha z głodu, ale tutaj własciciel moze zrobić USG i odratowac kundla.
Swoją drogą dlaczego żaden z nich nie miał noża? Ja zawsze mam przy sobie nóż ostry jak brzytwa, specjalnie na takie okazje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów