Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.______________
Sometimes good people must do bad things.To protect the sheep you gotta catch the wolf.
AHA.
Każdy pies rasy pit bull, amstaff i inne gówna powinny być wrzucane od razu do maszynki do mielenia zaraz po złapaniu.
Teraz jakies popierdolenie sie zrobiło. Nagonka na mysliwych ze robia odstzrał luźno latajacych pchlarzy. Ktos naszedł na swoim podwórku kundla i go uskutecznił, to sadem grożą. Nie wspone o rozbestwionych psiarzach terroryzujacych swoimi fafikami parki, place i ulice. Nie dziwne ze co normalniejsi ludzie biora sprawy w swoje rece i podkładaja kiełbase ze szkłem.
A skoro juz jestesmy przy metodach likwidacji pchlarzy to nie polecam kiełbasy ze szkłem, to jest juz passe. Teraz kupujesz wędzona rybke i zapodajesz pestycydy, efekt gwarantowany w 90%, no chyba ze chcesz by pchlarz sie meczył to nasaczasz gabke tłuszczem, zatyka przewód pokarmowy i pies zdycha z głodu, ale tutaj własciciel moze zrobić USG i odratowac kundla.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.Dawniej na wiosne szalały watahy zdziczałych psów, trzeba było je truc lub rozkładac wnyki i dobijac kołkiem. Sasiad jak naszedł twojego psa na swoim podwórku to miał go prawo zajebac i nikt nie protestował. Mysliwy jak widział luzem latajacego psa to od razu strzelał.
Teraz jakies popierdolenie sie zrobiło. Nagonka na mysliwych ze robia odstzrał luźno latajacych pchlarzy. Ktos naszedł na swoim podwórku kundla i go uskutecznił, to sadem grożą. Nie wspone o rozbestwionych psiarzach terroryzujacych swoimi fafikami parki, place i ulice. Nie dziwne ze co normalniejsi ludzie biora sprawy w swoje rece i podkładaja kiełbase ze szkłem.
A skoro juz jestesmy przy metodach likwidacji pchlarzy to nie polecam kiełbasy ze szkłem, to jest juz passe. Teraz kupujesz wędzona rybke i zapodajesz pestycydy, efekt gwarantowany w 90%, no chyba ze chcesz by pchlarz sie meczył to nasaczasz gabke tłuszczem, zatyka przewód pokarmowy i pies zdycha z głodu, ale tutaj własciciel moze zrobić USG i odratowac kundla.
już raz mnie zaprosili.Swoją drogą dlaczego żaden z nich nie miał noża? Ja zawsze mam przy sobie nóż ostry jak brzytwa, specjalnie na takie okazje.