📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
dawno się tak nie uśmiałem, w dupie mam kota - uśmiałem się z właścicielki psów...
ma ktoś dłuższe nagranie?, bo z tego to ktoś zrobił tylko trailer
ma ktoś dłuższe nagranie?, bo z tego to ktoś zrobił tylko trailer
A teraz pomyślcie, że zamiast kota byłoby dziecko. Wtedy przynajmniej babie można by zarzuty postawić, ale z drugiej strony pewnie materiał trafiłby na harda.
I wy się dziwicie że w Polsce na agresywne zwierze trzeba mieć pozwolenie.
Na sadistic'u cała prawda !!!
I chuj z tego jak nikt się do tego nie stosuje.
Martwe prawo i do tego w chuj łatwe do obejścia bo to tyczy się psów rasowych czyli z rodowodem.
Pies rasowy = pies rodowodowy.
Jak ktoś ma z pseudo hodowli bez papierów to nawet jeśli wygląda na wzorcowy przykład danej rasy to w świetle prawa nie jest to pies danej rasy więc nie musisz mieć pozwolenia.
Nazywa się to "pies w typie rasy X" i chuja ma się ten przepis do niego.
A nawet jeśli ktoś ma metrykę bo kupił rasowego a nie ma zamiaru wyrabiać mu rodowodu żeby go rozmnażać ani chodzić na wystawy to zwyczajnie wyrzuca papier albo gdzieś sobie chowa i nie przyznaje się.
Właściciel wytacza babie proces o zdrowie i straty moralne kota oraz swoje i grube dziesiątki jak nie setki tysięcy dolarów wygrywa
I ma rację.
To Stany.
Właściciel wytacza babie proces o zdrowie i straty moralne kota oraz swoje i grube dziesiątki jak nie setki tysięcy dolarów wygrywa
I ma rację.
Pięknie jebła Aż miło popatrzeć
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...
kurwa jak się czuje miłość do psów morderców to też trzeba mieć jebnięte pod deklem.Nie mówię żeby kupować jebane yorki(bez obrazy dla właścicieli) ale jest tyle pięknych ras.labradory,dalmatyńczyki, husky, chow chow itp itd. Niech teraz kurwa płaci miliony za kota.
Tak jak ktoś napisał wyżej:a co jeśli to byłoby wasze raczkujące dziecko w piaskownicy? Ludzie walczcie z tymi skurwysynami co myślą: "ten amstaff jest łagodny nie potrzebuje kagańca" bo będziecie płakać.
Tak jak ktoś napisał wyżej:a co jeśli to byłoby wasze raczkujące dziecko w piaskownicy? Ludzie walczcie z tymi skurwysynami co myślą: "ten amstaff jest łagodny nie potrzebuje kagańca" bo będziecie płakać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów