18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
pkh 2017-07-07, 9:48 100
Jeezu, co za tępa cipa, nie mogę patrzeć.
Zgłoś
Halman 2017-07-07, 9:49 24
dawno się tak nie uśmiałem, w dupie mam kota - uśmiałem się z właścicielki psów...

ma ktoś dłuższe nagranie?, bo z tego to ktoś zrobił tylko trailer
Zgłoś
longlong7 2017-07-07, 9:51 62
zastrzelić na miejscu! tępą babe
Zgłoś
Jajcarz 2017-07-07, 10:04 59
A teraz pomyślcie, że zamiast kota byłoby dziecko. Wtedy przynajmniej babie można by zarzuty postawić, ale z drugiej strony pewnie materiał trafiłby na harda.
Zgłoś
S.T.U_Cummins 2017-07-07, 10:49 8
I wy się dziwicie że w Polsce na agresywne zwierze trzeba mieć pozwolenie.

Boga nie ma
Na sadistic'u cała prawda !!!
Zgłoś
naczelny1 2017-07-07, 11:07 59
Na miejscu właściciela kota zajebałbym tę kurwę.
Zgłoś
wizzPL 2017-07-07, 11:50 7
co za głupia baba to jej mam ochotę ukręcić łeb...
Zgłoś
intermag 2017-07-07, 11:55 3
Chuj z kotem, wazne ze pieski miały radoche.
Zgłoś
~Velture 2017-07-07, 12:12 16
Cytat:

I wy się dziwicie że w Polsce na agresywne zwierze trzeba mieć pozwolenie.

I chuj z tego jak nikt się do tego nie stosuje.
Martwe prawo i do tego w chuj łatwe do obejścia bo to tyczy się psów rasowych czyli z rodowodem.
Pies rasowy = pies rodowodowy.
Jak ktoś ma z pseudo hodowli bez papierów to nawet jeśli wygląda na wzorcowy przykład danej rasy to w świetle prawa nie jest to pies danej rasy więc nie musisz mieć pozwolenia.
Nazywa się to "pies w typie rasy X" i chuja ma się ten przepis do niego.

A nawet jeśli ktoś ma metrykę bo kupił rasowego a nie ma zamiaru wyrabiać mu rodowodu żeby go rozmnażać ani chodzić na wystawy to zwyczajnie wyrzuca papier albo gdzieś sobie chowa i nie przyznaje się.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
eMJay8086 2017-07-07, 14:46 21
@Jajcarz

To Stany.
Właściciel wytacza babie proces o zdrowie i straty moralne kota oraz swoje i grube dziesiątki jak nie setki tysięcy dolarów wygrywa
I ma rację.
Zgłoś
sdstc_son 2017-07-07, 15:35 2
Pięknie jebła Aż miło popatrzeć

Uśpieni przez system, wychowani przez media,
Karmieni zmysłami, próżnymi żądzami...
Zgłoś
Hikapik 2017-07-07, 15:35 8
Kot zero instynktu samozachowawczego
Zgłoś
jbone 2017-07-07, 15:40 25
kurwa jak się czuje miłość do psów morderców to też trzeba mieć jebnięte pod deklem.Nie mówię żeby kupować jebane yorki(bez obrazy dla właścicieli) ale jest tyle pięknych ras.labradory,dalmatyńczyki, husky, chow chow itp itd. Niech teraz kurwa płaci miliony za kota.

Tak jak ktoś napisał wyżej:a co jeśli to byłoby wasze raczkujące dziecko w piaskownicy? Ludzie walczcie z tymi skurwysynami co myślą: "ten amstaff jest łagodny nie potrzebuje kagańca" bo będziecie płakać.
Zgłoś
tomek2302 2017-07-07, 15:59 1
Straszne jak można do tego dopuścić. Te słodkie pieseczki mogły sie czymś zarazić od tego czarnego skurwysyna. Taki mały a sam zaczął. Dlaczego tam siedział
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów