📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Tak jak pchlarzy nie cierpię, tak brawa dla tego pieska. Siedział w spokoju, a pierdolony pedał w rurkach zaczął go szturchać. Do tego nawet pies nie zdzierżył widoku babskich spodni na męskiej dupie, Miska Pedigree dla tego zwierzaka. Ciekawe, jak rurkowiec by się czuł, jakby wykonywał głębokie gardło na kutasie kolegi, a zamiast drugiego faceta ze sterczącym fiutem, podeszłaby laska 9/10 ze sterczącymi cyckami i zaczęłaby jego szturchać, prztykać i mu przeszkadzać. Poza tym posłuchajcie tego wierszyka:
Na górze róże
Na dole koale
Zdejmij te rurki JEBANY PEDALE
Na górze róże
Na dole koale
Zdejmij te rurki JEBANY PEDALE
Miałem nadzieję że doskoczy do krocza.
To by za pizdę złapał zębami.
Niech się chuj nauczy trochę szacunku nie tylko do ludzi ale i zwierząt.
Złapał za rajtopkę rurkowca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów