Oto dlaczego nie powinno się palić na stacjach benzynowych, bo efekt może być bombowy
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak na to patrzę to jestem za aborcją - nie dość że zapalił ogień, to jeszcze spierdalał byle dalej, byle jego cenna zapchlona dupa wyszła cało - chuj że cała stacja mogła wylecieć w pizdu.
Szczytem absurdu jest gaśnica którą miał kurwa obok siebie, ale pewnie cymbał nie umiał użyć.
Szczytem absurdu jest gaśnica którą miał kurwa obok siebie, ale pewnie cymbał nie umiał użyć.
Instynkt małpy był (i nie mam na myśli skoku, raczej osobnika na tyle rozumnego, by uciekać przed "buchającym płomieniem")
a gasnica wisi na slupie... co za pierdola... za takie bezmyslne zachowanie powinni prawo jazdy zabierac, nr rej. widac jak na dloni.
Niech jeszcze jeden napisze, że gaśnica jest obok. Bo jeszcze nikt o tym nie wie.
kolejny geniusz, ktory przy pomocy ognia zaglada do baku... tylko po co?
Kto wiedział co sie stanie zanim zaczął oglądać? I dlaczego nie skorzystali z gaśnicy, która wisi obok??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów