Fajna zabaweczka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Filmik zrobiony metodą poklatkową
Zgaduję że kulka jest w każdym kubku a pod blatem przesuwa się magnes (silniejszy od tego w kubku) który przytrzymuje kulkę na stole w przypadkowym (lub może nie, zależy od mechanizmu) miejscu.
To ja też jebnę teorię. Harry Potter siedzi poza kadrem i napierdala czarami.
I jakie wrażenie po jebnięciu? Może się skuszę.
Nie ważne jak to robi, ważne że to bez sensu... Przecież ta gra polagała na spostrzegawczości a tutaj na farcie albo znajomosci sekwencji
Pan kapitan napisał/a:
Ty wiesz gościu co to jest metoda poklatkowa, czy naskrobałeś ten komentarz z nudów ?
Pan kapitan napisał/a:
Ciebie robili metodą poklatkową.
Trzeba być tępym chujem, zeby nie obczaić mechanizmu tej zabawki.
Płeć Pan kapitan
ciebie robili na po klatkach imbecylu...
@UP mysle ze w kazdym kubeczku jest pileczka na magnesie.reszta rozkminyu jest priosta.
ciebie robili na po klatkach imbecylu...
@UP mysle ze w kazdym kubeczku jest pileczka na magnesie.reszta rozkminyu jest priosta.
@up tępe chuje
Zobaczcie sobie chociażby na drzwi z lewej strony. Wyraźnie widać że nie jest to płynny obraz, tylko metoda poklatkowa.
Zobaczcie sobie chociażby na drzwi z lewej strony. Wyraźnie widać że nie jest to płynny obraz, tylko metoda poklatkowa.
@Necromantic i co kurwa z tymi drzwiami? chodzi ci, że raz są dalej raz bliżej, przecież kurwa kamere ktoś w łapie trzyma i raz oddala, raz przybliża OMG
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów