📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
11 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
37 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piwo za podkład dźwiękowy
Od razu mi się przypomniał Hellraiser. Nosił podobną czapkę co by mu gołębie na głowę nie srały.
to takie wkładki dla kobiet do pochwowe ? bo jest napisane przeciw ptakom :/
Świetna zabawka, szczerze polecam, ja osobiście używam do innych celów np. na parapetach Świetna ozdoba domu
PS.
Chyba trafiłem na obrońce praw zwierząt, który nie ma samochodu i nie wie jak to jest próbować się tego pozbyć.
(mam nadzieję, że tym razem wg. Moderatora nie naruszyłem regulaminu)
PS.
Chyba trafiłem na obrońce praw zwierząt, który nie ma samochodu i nie wie jak to jest próbować się tego pozbyć.
(mam nadzieję, że tym razem wg. Moderatora nie naruszyłem regulaminu)
z 2 dni sypiesz ziarno na parapet a pozniej w nocy montujesz takie gówno
ja od paru lat mam zamontowane takie coś na balkonie i gzymsach żeby gołebie się nie przypierdalały i nie zasrywały wszystkiego...
maydayovsky napisał/a:
PS.
Chyba trafiłeś na osobę, która złośliwie wytknęła, że nie jest to nowość, tylko coś co można zobaczyć i kupić od dawna
Tak, jestem obrońcą praw zwierząt, ale przeżyłbym bez istnienia gołębi
@up
brak mi słów.
Jak sie nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać.
Mój post został usunięty bo "był niezgodny z regulaminem" czytałem regulamin nie raz, a dziś nawet kilka i takowej niezgodności nie zauważyłem. Więc?
brak mi słów.
Jak sie nie wie o co chodzi to lepiej się nie wypowiadać.
Mój post został usunięty bo "był niezgodny z regulaminem" czytałem regulamin nie raz, a dziś nawet kilka i takowej niezgodności nie zauważyłem. Więc?
ile to kosztuje za sztukę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów