Nowa zabawka "HELIKOPTER"
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Nie ogarnąć tak prostej zabawki...
co za zjeby.. tym się nie lata w domu jak sie nie umie, zwłaszcza takim dużym. Ja jestem w posiadaniu Symy S32 czyli stosunkowo nie dużego helikopterka i sam mogę przyznać, że byłem debilem, bo latałem jak jeszcze nie umiałem i pościnałem pare kwiatków w domu.
Chyba każdy, kto zaczynał przygodę ze zdalnie sterowanymi śmigłowcami, przechodził coś podobnego
A może on chciałby jego popuszczać na dworze a nie mógł? Może też dostał taki helikopter jak na urodziny, ale rodzice nie pozwolili mu wyjść na dwór bo było zimno ? Ehhh moje 18 urodziny... nie ważne...
Demondemidi napisał/a:
Nie ogarnąć tak prostej zabawki...
Widać że nigdy nie latałeś czymś takim.
Kupilem niedawno Parrot Rolling Spider i nie jest tak latwo sterowac tymi latajacymi zabaweczkami.
taki modelem nie lata sie w pomieszczeniu ... sam siebie spycha podmuchem...
Wbrew pozorom opanowanie takiej zabawki nie jest takie proste jak mogłoby się wydawać. Każdy kto uczył się latać wie o czym mowa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów