No i z drugiej strony lepiej aby chore zboki jak i księża w swoim domowym zaciszu take zabawki ruchały niż molestowały i gwałciły dzieci jak i młode dziewczyny.
trza mieć nasrane we łbie żeby to ruchać
Nie, nasrane we łbie to trzeba mieć żeby ruchać dzieciaki. Żeby to ruchać wystarczy ci tylko trochę kasy.
Nie, nasrane we łbie to trzeba mieć żeby ruchać dzieciaki. Żeby to ruchać wystarczy ci tylko trochę kasy.
nasrane we łbie trza mieć, żeby ruchać cokolwiek innego niż kobietę/dziewczynę
asrane we łbie trza mieć, żeby ruchać cokolwiek innego niż kobietę/dziewczynę
Twoja ręka miała by zapewne odmienne zdanie w tej sprawie.
Wiadomo że najlepiej jest ruchać własną dziewczynę/partnerkę/żonę, ale jak sytuacja chwilowo nie pozwala, to to jest całkiem udana alternatywa dla walenia konia, kurew czy tanich szmat z klubów.
PS. Jedyny problem dla większości z was, będzie taki ze to nie zabawka za paręnaście, ale za kilkadziesięt tysięcy. Więc zostanie wam kupienie używki, gdzie "niemiec płakał jak oddwał". Czyli jeszcze z 5 turasów po drodze się załapało.
Pewnie się pojawią w przyszłości i wersje z ludzkimi włosami, sklonowaną ludzką skórą itd.
Nie wiem czy wiesz, ale takie lalki są również produkowane niestety na wzór dzieci. Żeby ruchać kawał silikonu, trzeba jednak mieć potężnie nasrane we łbie.
PS. Jedyny problem dla większości z was, będzie taki ze to nie zabawka za paręnaście, ale za kilkadziesięt tysięcy. Więc zostanie wam kupienie używki, gdzie "niemiec płakał jak oddwał". Czyli jeszcze z 5 turasów po drodze się załapało.
Pewnie się pojawią w przyszłości i wersje z ludzkimi włosami, sklonowaną ludzką skórą itd.
jeśli bierzesz pod uwagę ruchanie czegoś takiego, to mam dla ciebie przykrą wiadomość - masz kolego nasrane we łbie, czyli jesteś pełnokrwistym sadolem
Interes życia. A samce alfa typu alojz mogą się iść walić na maskę.
jeśli bierzesz pod uwagę ruchanie czegoś takiego, to mam dla ciebie przykrą wiadomość - masz kolego nasrane we łbie, czyli jesteś pełnokrwistym sadolem
Jasne że biorę po uwagę. Jak mojej już strzeli z 60-tka, to se kupie działkę na RODos i będę se taką trzymał w szklarni
...do tego czasu, poza robieniem loda, te lalki będą już pomidory sadzić, i trawę kosić
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów