Wyobraźcie sobie za kilka lat, podchodzi do ciebie super laska, flirtuje, daje dupy... A po wszystkim to twoja kobieta kierowała nowoczesnym androidem by nagrać zdrade i wyruchać cię z majątku... Cyberpunk tak bardzo
Prawnie to nie byłaby zdrada tylko masturbacja przy pomocy urządzenia-masturbatora.
moze chodzi Ci o pierdolenia o abazurach z ludzkiej skory albo robienie mydla? ja pierdole, ze jeszcze sa ludzie, ktorzy w to wierza.
Moze jeszcze wierzysz w historie pewnej zydowki, ktora majac 12 lat zabila SSmana, przeskoczyla przez plot i uciekla z obozu, potem w lesie przygarnelo ja stado wilkow a ona miegala z nimi po lesie i zyla z nimi przez okolo 6 miesiecy...
Fajne by były takie męskie usta do orala
patrząc po tym co ląduje na hardzie na pewno znajdziez tutaj wielu "przyjaciol" na jesienne wieczory..
Fajne by były takie męskie usta do orala
po co tak kombinujesz, poproś kolege
Zawsze stoi.Wyobraźcie sobie za kilka lat, podchodzi do ciebie super laska, flirtuje, daje dupy... A po wszystkim to twoja kobieta kierowała nowoczesnym androidem by nagrać zdrade i wyr*chać cię z majątku... Cyberpunk tak bardzo
Jak będą istnieć takie androidy za mojego życia to każę mojej kobiecie wypierdalać i będę posuwał androida.
Wyobraźcie sobie za kilka lat, podchodzi do ciebie super laska, flirtuje, daje dupy... A po wszystkim to twoja kobieta kierowała nowoczesnym androidem by nagrać zdrade i wyruchać cię z majątku... Cyberpunk tak bardzo
Mnie to nie grozi. Nie mam majątku.