18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Zabawny faul
mac_1989 • 2013-05-05, 21:31
David Luiz z Chelsea nie ukrywa zadowolenia po wyeliminowaniu z gry (czerwona kartka) Rafaela grającego w barwach Manchester United.

Zgłoś
Horned 2013-05-06, 10:54
Wyjebał go z boiska to wyjebał, na chuj drążyć temat?
Zgłoś
WolferZmc 2013-05-06, 11:29 9
Na czerwona nie zasluzyl,jebac cwelsi.Tyle w temacie.
Zgłoś
cenius 2013-05-06, 11:48 2
Po takich faulach na podwórku to chłopaki sobie piątki przybijają.

Ale jakby dali mi 100k funciaków na tydzień to można poudawać.
Zgłoś
dicky_hopkins 2013-05-06, 12:07 2
Przecież to był atak na nogi. Głupi faul i pretensje można mieć tylko do Rafaela. Sędzina stoi kilkanaście centymetrów od nich i ma wszystko na tacy. Co za idiota w takiej sytuacji atakuje nogi rywali? Ale oburzenie kibiców Manchesteru jest piękne. Głupi faul jak ugryzienie przez Suareza.
Zgłoś
DDudus 2013-05-06, 12:11 1
Pilka nozna to pseudosport dla ciot i chlopczykow jest tyle ciekawych sportow do ktorych trzeba miec troche jaj (motocross,rajdy,downhill,freestyle,basejumping itd itp )ale ludzie i tak wybiora ciotowata pilke nozna
Zgłoś
Ceryni 2013-05-06, 12:37 1
@up
Może dlatego, że do grania w pilke jest potrzebna głownie tylko pilka i ludzie. Gdyby ludzie mieli pieniadze na basejumping to by go uprawiali.

Cennik Kursu AFF
Szkolenie teoretyczne - 300 zł
Skok z dwoma instruktorami - 750 zł
Skok z jednym instruktorem - 50 zł
Cały kurs (przy ilości 7 skoków) to 4350 zł

Sam jebany kurs na spadochrony to 4 koła, a pewnie do basejumpingu potrzeba praktyki i kolejnych kursow, nie od razu bedziesz skakal z gor jak to na filmikach widać.
polishbase.offheading.com/jakzaczac.html na przyklad.
Zgłoś
zelek19 2013-05-06, 12:42
też mnie śmieszy jak ktoś nie umie grać więc kopie po nogach:D sierota
Zgłoś
Lewandziu 2013-05-06, 13:00 2
Luiz co za symulant jebany, ale nie ma co się dziwić jak się gra w tej spedalonej jebanej cwelsi ;/
Zgłoś
boooreq 2013-05-06, 13:55 13
nie wierzę, że jeszcze nikt tego nie zrobił...

Zgłoś
niwet 2013-05-06, 14:25
Cytat:

Może dlatego, że do grania w pilke jest potrzebna głownie tylko pilka i ludzie. Gdyby ludzie mieli pieniadze na basejumping to by go uprawiali.

pamietaj motocross,rajdy,downhill, zwykły motor to jakieś 2000k+ , rajdy - samochód, który ma pełną homologacje - szkoda gadac + trzeba wlać, downhill, zwykłym góralem nie zjedziesz. dodaj do tego popularność, a co za tym idzie - dostęp do trenerów i koszty treningów tj np zwykłe wyjazdy w góry, o base jumpingu nawet nie mówie. Teraz sobie dodaj, ze nie mówię tutaj o osobach zarabiających, tylko o młodzieży np(uczniach). na koniec mozesz wziac srednia place w Polsce i masz, w końcu mówimy tutaj o statystycznym polaku.
Zgłoś
tomek99320 2013-05-06, 15:13 1
Cardioceras napisał/a:

David Luiz mnie wkurwia. Wyżej sra niż dupę ma, a nikim wielkim nie jest. Kiedyś go spotka taki Axel Witsel (ten co złamał nogę Wasilewskiemu) i skończy się śmiech jak mu amputują obie nogi

Musze to napisac.Twój komętarz jest bardziej żałosny niż ty.Wielki znawco piłki ,pewnie dzisiaj pierwszy raz usłyszałes nazwisko Luiz , obejrzales filmik z jego udzialem i mówisz ze wyzej sra niz dupa ma ? Widziales kiedykolwiek mecz z jego udzialem ?Jestem przekonany ,ze niestety nie .Luiz to wybitny obronca młodego pokolenia ,który ostro gra i nie daje sobie w kasze dmuchać . Co mial kur.a skakać z radosci ze go sfrustrowany rafael okopał ? chyba nie .. dlatego upadl i go wysmial , ze nie dal sobie z nim rady.A co do Witsela to bez komętarza , to jest wybitny idiota, któremu by sie przydały żółte papiery i przekwalifikowanie na inna dyscypline.
Zgłoś
c................N 2013-05-06, 15:33 1
Cardioceras napisał/a:

David Luiz mnie wkurwia. Wyżej sra niż dupę ma, a nikim wielkim nie jest. Kiedyś go spotka taki Axel Witsel (ten co złamał nogę Wasilewskiemu) i skończy się śmiech jak mu amputują obie nogi

Myślę, że wkurwia cię, bo jesteś fanem jakiegoś Menczesteru, a Luiz to świetny piłkarz. 7 bramek jako środkowy obrońca, a do tego 5 czy 6 asyst w sezonie. No słabo.
Zgłoś
zsakuł 2013-05-06, 16:31
Trochę przeróbek znalezionych na zczuba.pl

You're Never Fully Dressed Without a Smile
Zgłoś
chmielx12 2013-05-06, 16:37
NA meczu bracy czy realu to sapią że teatr, a jak koleś z ich drużyny symuluje to miał racje ... Boże jaka ciemnota !
Zgłoś
xarkons 2013-05-06, 16:52
Mnie to smieszy. Chuj mu w dupe wkurwil go niemilosiernie, tak trzymac.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów