David Luiz z Chelsea nie ukrywa zadowolenia po wyeliminowaniu z gry (czerwona kartka) Rafaela grającego w barwach Manchester United.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Po takich faulach na podwórku to chłopaki sobie piątki przybijają.
Ale jakby dali mi 100k funciaków na tydzień to można poudawać.
Ale jakby dali mi 100k funciaków na tydzień to można poudawać.
Przecież to był atak na nogi. Głupi faul i pretensje można mieć tylko do Rafaela. Sędzina stoi kilkanaście centymetrów od nich i ma wszystko na tacy. Co za idiota w takiej sytuacji atakuje nogi rywali? Ale oburzenie kibiców Manchesteru jest piękne. Głupi faul jak ugryzienie przez Suareza.
Pilka nozna to pseudosport dla ciot i chlopczykow jest tyle ciekawych sportow do ktorych trzeba miec troche jaj (motocross,rajdy,downhill,freestyle,basejumping itd itp )ale ludzie i tak wybiora ciotowata pilke nozna
@up
Może dlatego, że do grania w pilke jest potrzebna głownie tylko pilka i ludzie. Gdyby ludzie mieli pieniadze na basejumping to by go uprawiali.
Cennik Kursu AFF
Szkolenie teoretyczne - 300 zł
Skok z dwoma instruktorami - 750 zł
Skok z jednym instruktorem - 50 zł
Cały kurs (przy ilości 7 skoków) to 4350 zł
Sam jebany kurs na spadochrony to 4 koła, a pewnie do basejumpingu potrzeba praktyki i kolejnych kursow, nie od razu bedziesz skakal z gor jak to na filmikach widać.
polishbase.offheading.com/jakzaczac.html na przyklad.
Może dlatego, że do grania w pilke jest potrzebna głownie tylko pilka i ludzie. Gdyby ludzie mieli pieniadze na basejumping to by go uprawiali.
Cennik Kursu AFF
Szkolenie teoretyczne - 300 zł
Skok z dwoma instruktorami - 750 zł
Skok z jednym instruktorem - 50 zł
Cały kurs (przy ilości 7 skoków) to 4350 zł
Sam jebany kurs na spadochrony to 4 koła, a pewnie do basejumpingu potrzeba praktyki i kolejnych kursow, nie od razu bedziesz skakal z gor jak to na filmikach widać.
polishbase.offheading.com/jakzaczac.html na przyklad.
też mnie śmieszy jak ktoś nie umie grać więc kopie po nogach:D sierota
Luiz co za symulant jebany, ale nie ma co się dziwić jak się gra w tej spedalonej jebanej cwelsi ;/
Cytat:
pamietaj motocross,rajdy,downhill, zwykły motor to jakieś 2000k+ , rajdy - samochód, który ma pełną homologacje - szkoda gadac + trzeba wlać, downhill, zwykłym góralem nie zjedziesz. dodaj do tego popularność, a co za tym idzie - dostęp do trenerów i koszty treningów tj np zwykłe wyjazdy w góry, o base jumpingu nawet nie mówie. Teraz sobie dodaj, ze nie mówię tutaj o osobach zarabiających, tylko o młodzieży np(uczniach). na koniec mozesz wziac srednia place w Polsce i masz, w końcu mówimy tutaj o statystycznym polaku.
Cardioceras napisał/a:
David Luiz mnie wkurwia. Wyżej sra niż dupę ma, a nikim wielkim nie jest. Kiedyś go spotka taki Axel Witsel (ten co złamał nogę Wasilewskiemu) i skończy się śmiech jak mu amputują obie nogi
Musze to napisac.Twój komętarz jest bardziej żałosny niż ty.Wielki znawco piłki ,pewnie dzisiaj pierwszy raz usłyszałes nazwisko Luiz , obejrzales filmik z jego udzialem i mówisz ze wyzej sra niz dupa ma ? Widziales kiedykolwiek mecz z jego udzialem ?Jestem przekonany ,ze niestety nie .Luiz to wybitny obronca młodego pokolenia ,który ostro gra i nie daje sobie w kasze dmuchać . Co mial kur.a skakać z radosci ze go sfrustrowany rafael okopał ? chyba nie .. dlatego upadl i go wysmial , ze nie dal sobie z nim rady.A co do Witsela to bez komętarza , to jest wybitny idiota, któremu by sie przydały żółte papiery i przekwalifikowanie na inna dyscypline.
Cardioceras napisał/a:
David Luiz mnie wkurwia. Wyżej sra niż dupę ma, a nikim wielkim nie jest. Kiedyś go spotka taki Axel Witsel (ten co złamał nogę Wasilewskiemu) i skończy się śmiech jak mu amputują obie nogi
Myślę, że wkurwia cię, bo jesteś fanem jakiegoś Menczesteru, a Luiz to świetny piłkarz. 7 bramek jako środkowy obrońca, a do tego 5 czy 6 asyst w sezonie. No słabo.
Trochę przeróbek znalezionych na zczuba.pl
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów