David Luiz z Chelsea nie ukrywa zadowolenia po wyeliminowaniu z gry (czerwona kartka) Rafaela grającego w barwach Manchester United.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Cardioceras napisał/a:
David Luiz mnie wkurwia. Wyżej sra niż dupę ma, a nikim wielkim nie jest. Kiedyś go spotka taki Axel Witsel (ten co złamał nogę Wasilewskiemu) i skończy się śmiech jak mu amputują obie nogi
Co jeszcze dupa boli po 0:7?
Cardioceras napisał/a:
David Luiz mnie wkurwia. Wyżej sra niż dupę ma, a nikim wielkim nie jest. Kiedyś go spotka taki Axel Witsel (ten co złamał nogę Wasilewskiemu) i skończy się śmiech jak mu amputują obie nogi
Mnie nie wkurwia, wręcz przeciwnie: lubię go. Jest jednym z najlepszych obrońców w lidze. Witsela spotka niedługo, bo w finale LE i zobaczymy wtedy
Cardioceras napisał/a:
Śmiech się dopiero zacznie
leegoldman napisał/a:
Mnie nie wkurwia, wręcz przeciwnie: lubię go. Jest jednym z najlepszych obrońców w lidze. Witsela spotka niedługo, bo w finale LE i zobaczymy wtedy
Zaktualizuj bazę danych bo Witsel od jakiegoś czasu gra dla Zenitu, pozdrawiam.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów