David Luiz z Chelsea nie ukrywa zadowolenia po wyeliminowaniu z gry (czerwona kartka) Rafaela grającego w barwach Manchester United.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
to kondon
Kobieta na linii...wszystko jasne
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Uczył się od Barcelony.
Kłótnia fanów realu i barcy za 3...2....1....
Kłótnia fanów realu i barcy za 3...2....1....
,,Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych,tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani."
Chciałem zauważyć, że on się uśmiechał jak jeszcze Howard Webb kartki nie wyciągnął. Zresztą czy ktoś tutaj uważa, że faulu nie było ? Obejrzycie dokładnie 30 sekundę, zajebał mu kopa ewidentnie nie celując w piłkę, Luiz dołożył od siebie przy upadku, ale bez przesady, Barceloniarz jeszcze pięć fikołków by zrobił
Ja pierdole, ale kurwa z was jest beka. Luiz był faulowany, co on miał kurwa płakać i się turlać tak jak piłkarze Barcy, pośmiał się trochę i wstał.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów