📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Brzmi trochę jak moja była przy pierwszym analu, niby płacze, a się śmieje. Najpierw takie odgłosy i "przestań, nie mogę", a po chwili "mocniej" Weź tu zrozum baby
nie ogladać straszne gówno nawet sie nie poiszczała
Brzmi trochę jak moja była przy pierwszym analu, niby płacze, a się śmieje. Najpierw takie odgłosy i "przestań, nie mogę", a po chwili "mocniej" Weź tu zrozum baby
Pamiętam tą historię, jak kiedyś spotkasz to pozdrów ode mnie Janusza - twoją starą dziewczynę.
A co do filmu bicie po jajcach może boleć
Już od dawna wiadomo że w Chinach nie ma kobiet tylko. Naturalizowani mężczyźni Produkują się w fabrykach pod ziemią
A co do filmu bicie po jajcach może boleć
Chinka bita japonką
azjatki boli bardziej bo one mają w poprzek
Websterthe1 napisał/a:
Pamiętam tą historię, jak kiedyś spotkasz to pozdrów ode mnie Janusza - twoją starą dziewczynę.
Nie spotykałem się z żadnym Januszem więc sorry
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów