📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Klasyczna krewetka śniegowa.
Fejk. Dzisiaj gówniaki nie wychodzą na dwór się pobawić, tylko siedzą w domach przed kompem albo srajfonem.
Pewnie jakiś film historyczny kręcili.
Pewnie jakiś film historyczny kręcili.
Ale jaki wyluzowany byl w locie, zero stresu ze sie zaraz zlozy jak nalesnik
to były czasy. szkoda że pokolenie lat 80 nie miało czym nagrywać swoje skoki saneczkowe. Wtedy to się biło rekordy w ilości wykonanych salt i fikołków i każdy z nas wiedział że jesteśmy dziećmi i jesteśmy niezniszczalni.
Dzisiaj dziecko spadnie ze stojącego w miejscu roweru bo jest ofermą i od razu ryk, udawanie przez tydzień że go boli i pokazywanie kolegom jakie ogromne uszkodzenia ciała się nabyło.
Nam kiedyś noga w gipsie czy ręka nie przeszkadzała w skakaniu po dachach
ehhh... łezka się w oku kręci...
Dzisiaj dziecko spadnie ze stojącego w miejscu roweru bo jest ofermą i od razu ryk, udawanie przez tydzień że go boli i pokazywanie kolegom jakie ogromne uszkodzenia ciała się nabyło.
Nam kiedyś noga w gipsie czy ręka nie przeszkadzała w skakaniu po dachach
ehhh... łezka się w oku kręci...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów