Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Też siedzałem w oślej ławce, aż się łeza w oku kręci...
Choć raz prawdę napiszesz... 👍
U nas też będzie niedługo taki poziom w szkołach, po kolejnej "reformie" szkolnictwa. Sami debile będą wychodzić ze szkół, w których "nauczać" będą trochę lepiej wytresowani debile.
Już były produkowane debile... za PiS-owskiego złodzieja Przemysława Cz. - Czerniaka Edukacji Narodowej... wszechobecna Żydowska Mitologia z Jezusami, Matkami Boskimi i gorejącymi krzewami ,oraz cala resztą tych katolickich bożków , klechd i mitów, suto podlanych bełkotem grafomana Wojtyły nakazanych jako lektury szkolne, zresztą po co takim jak ty... ibrahim edukacja, ważnych rzeczy dowiesz sie z Biblii, a całą resztę objaśni lokalny pedofil w sutannie podczas kazania!
Nic nie cieszy tak jak ludzka krzywdaJuż były produkowane debile... za PiS-owskiego złodzieja Przemysława Cz. - Czerniaka Edukacji Narodowej... wszechobecna Żydowska Mitologia z Jezusami, Matkami Boskimi i gorejącymi krzewami ,oraz cala resztą tych katolickich bożków , klechd i mitów, suto podlanych bełkotem grafomana Wojtyły nakazanych jako lektury szkolne, zresztą po co takim jak ty... ibrahim edukacja, ważnych rzeczy dowiesz sie z Biblii, a całą resztę objaśni lokalny pedofil w sutannie podczas kazania!
Leków nie wziąłeś.
Też siedzałem w oślej ławce, aż się łeza w oku kręci...
Dalej siedzisz...
tylko na sadisticu
[ Dodano: 2024-09-09, 14:46 ]
Już były produkowane debile... za PiS-owskiego złodzieja Przemysława Cz. - Czerniaka Edukacji Narodowej... wszechobecna Żydowska Mitologia z Jezusami, Matkami Boskimi i gorejącymi krzewami ,oraz cala resztą tych katolickich bożków , klechd i mitów, suto podlanych bełkotem grafomana Wojtyły nakazanych jako lektury szkolne, zresztą po co takim jak ty... ibrahim edukacja, ważnych rzeczy dowiesz sie z Biblii, a całą resztę objaśni lokalny pedofil w sutannie podczas kazania!
Wygrałeś... W tym półroczu to Twoja wypowiedź zasługuje na miano najgłupszej...
Kurwa gdzie się takie tłuki jak Ty rodzą? Słuchamy!!??
Dobrze że człowiek był dobrze porobiony to miało się tak zwane stawy rzekome, nikomu nic się nie stało.
A pamiętam ten dzień nie dlatego że tak się bajecznie wyjebałem na jebanym jednorożcu ale dlatego że zapaliłem wtedy pierwszego papierosa po którym haftowałem 3 dni.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów