Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie dorodne drzewo w górskim kimacie rosło setki lat nie po to aby zostać zniszczone dla zabawy przez debila który nie potrafi ogarnąć tak prostej czynności jak nagrywanie filmu. Nawet kamery przemysłowe nagrywają lepiej i wideo-rejestratory niż ten debil na TikToka chory!
Setki lat, miliony lat, eony lat.
Walić eony! To rosło wszystkie lata! Nie tam setki czy eony, jak był big bam to to drzewo też się pojawiło.
Rozumiem frustrację wypowiedzą.
Ps. czyżby dendrofilile zaczęły płakać?
Coraz bardziej ten świat zjebawszy jest.
Ale z was nudziarze. Zajebiście się chłopaki bawią. Pozazdrościć beztroski.
Gdyby mnie nie wkurwiał pionowym tiktokowym bublem to miałbym gdzieś to drzewo !
Odgłosy śmiechu adekwatne do ilorazu inteligencji.
Kiedyś, za dzieciaka rzucałem z kumplami kamiene do rzeki z mostu ale przechodzaca babka nas powstrzymała bo zabijamy mikroorganizmy ktore tam egzystują sobie spokojnie. Jakaś krewna może?
Takie dorodne drzewo w górskim kimacie rosło setki lat nie po to aby zostać zniszczone dla zabawy przez debila który nie potrafi ogarnąć tak prostej czynności jak nagrywanie filmu. Nawet kamery przemysłowe nagrywają lepiej i wideo-rejestratory niż ten debil na TikToka chory!
Ie zesroj się ukraińska kopiejko
Nie narzekaj. Sprzedam Ci las jak chcesz, to możesz i rezerwat zrobić))
Ale nie zesrałeś się?
zesrałęś się kurwa o drzewo?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów