📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja pierodle ten śmiech jak morświn kaszel ....
Takie dorodne drzewo w górskim kimacie rosło setki lat nie po to aby zostać zniszczone dla zabawy przez debila który nie potrafi ogarnąć tak prostej czynności jak nagrywanie filmu. Nawet kamery przemysłowe nagrywają lepiej i wideo-rejestratory niż ten debil na TikToka chory!
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Takie dorodne drzewo w górskim kimacie rosło setki lat nie po to aby zostać zniszczone dla zabawy przez debila który nie potrafi ogarnąć tak prostej czynności jak nagrywanie filmu. Nawet kamery przemysłowe nagrywają lepiej i wideo-rejestratory niż ten debil na TikToka chory!
Setki lat, miliony lat, eony lat.
Sunday napisał/a:
Zrzucanie skał ze wzgórza to zawsze dobry pomysł
Jeśli odbywa się we w miarę kontrolowany sposób...
Lepiej spierdolić takiego głaza wcześniej, niż jakby miałby to zrobić sam komuś na łeb, po np. podmyciu przez deszcze...
Nagie małpy zniszczyły drzewo. dla jaj. Tylko u nagich małp się takie zachowania zdarzają.
Odgłosy śmiechu adekwatne do ilorazu inteligencji.
A mówi się ze papier wygrywa z kamieniem, otóż nie tym razem.
Sądzę, że to nie zabawa, tylko oczyszczanie zbocza z luźnych skał żeby kogoś nie zmiotły tak jak to drzewo.
trytodie napisał/a:
Nagie małpy zniszczyły drzewo. dla jaj. Tylko u nagich małp się takie zachowania zdarzają.
Bobry odziane w futra to dopiero chuje pierdolone.
No kurwa, jak te nagie małpy celowo w ten sposób to trzewo zniszczyły to brałbym ich w ciemno do rozbiórek.
Chyba do rozbiórki twojego szałasu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów