Szybki numerek w przebieralni w HM
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
no H&M jak chuj po drzwiach mamy poznać? równie dobrze to może być i każdy inny sklep z ciuchami, w którym są przymierzalnie
bez zdziwka jak dwóch pedałów
a bo to raz się ruchało w przymierzalni... tylko raczej nie tak żeby było nogi widać
Gościu musi stawać na palcach aby pocałować swoją ukochaną, albo być może fryzurę poprawiał i chciał mieć dobry widok. Po butach sądzę że hipsteriada.
chester napisał/a:
Gościu musi stawać na palcach aby pocałować swoją ukochaną, albo być może fryzurę poprawiał i chciał mieć dobry widok. Po butach sądzę że hipsteriada.
Pewnie stawał na palcach żeby nie musiała się schylać do jego wacka
Prawdziwy romantyk
W H&M w Lublinie ktoś ostatnio zesrał się w przymierzalni, zostawił balasa, wytarł się przeróżnymi ubraniami, które następnie jak gdyby nigdy nic odłożył na miejsce. Obsługa do dzisiaj nie jest pewna czy odnaleźli wszystkie "znaczone" ubrania.
Jak Cię to rajcuje to sobie popatrz, ale na chuj to nagrywać? Dla potomnych, czy żeby zyskać "sławę" w internetach? Nigdy nie ruchałeś poza łóżkiem, jeśli w ogóle ruchałeś? Tak się zachowują jakieś cioty, które nie potrafią się postawić na miejscu tego, który rucha.
To, że człowiek sobie podyma w przymierzalni, na łące, w lesie czy gdziekolwiek indziej, nie oznacza, że ma to widzieć cały świat. Nawet możesz sobie przy tym zwalić, ale nie nagrywaj.
To, że człowiek sobie podyma w przymierzalni, na łące, w lesie czy gdziekolwiek indziej, nie oznacza, że ma to widzieć cały świat. Nawet możesz sobie przy tym zwalić, ale nie nagrywaj.
@misiorysio I ktoś teraz łazi i szpanuje brązowymi paskami w swoich dresach mówiąc, że białe paski są już niemodne.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów