📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wydaje mi się że niektóre teksty są przeklejone z filmu 4 Lions, o ciapakach
może się komuś spodoba
filmweb.pl/film/Cztery+lwy-2010-502713
może się komuś spodoba
filmweb.pl/film/Cztery+lwy-2010-502713
trochę stare akcje, główni bohaterowie nagrań(poza tymi rozrywkowymi) już pewnie zdążyli dopłynąć do Europy i zdobyć status uchodźcy wojennego...
Piosenke z benny hilla to chyba dodales ,dlatego że miales blyskotliwy pomysl na opis, bo za chuja tutaj nie pasuje.
Nie przypominam sobie, żeby za benny hillem strzelali z granatnikow, tylko go po prostu gonili.
Nie przypominam sobie, żeby za benny hillem strzelali z granatnikow, tylko go po prostu gonili.
arabskiegogle napisał/a:
Piosenke z benny hilla to chyba dodales ,dlatego że miales blyskotliwy pomysl na opis, bo za chuja tutaj nie pasuje.
Matko Bosko!
Btw: Tę muzykę często daje się by podkreślić absurdalność bądź głupotę
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów