📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
54 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wspaniała rodzinka, siostra skora do pomocy, ojciec z kamerą i uśmiech dziecka Sadyzm rodziny zasługuję na wielki szacunek
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
Myślałem że w ułamku sekundy linka szarpnie motor a dziewczyna spadnie z niego szorując twarzą po asfalcie, zdzierając sobie całą skórę i uszkadzając jedno oko.
... albo chociaż by związała zdrowy ząb
Swoje 229 piwo otrzymałem od Pitera, który miał zaprzestać na 41 wystawionych piwach - wartość piwa bezcenna
Jestem bardzo ciekaw co stało się z pierwszym zębem.
Myśle, że ząb trzymal się tak, że podmuch wiatru by spowodował jego odpadnięcie, ale dla pokazu i dla szołu nagrali taki "hardkorowy filmik" tyle odemnie
@zeltaz, z tego co pamiętam, Niebezpieczny Ehren poryczał się jak mu Bam ząbka zdrowego amputował
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów