Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez kitu kozak, atakować z partyzanta dwóch ćpunów skitranych w krzakach xd niech wpierdoli komuś bardziej znaczącemu
A ty komu wpierdoliłes? Burmistrzowi ?
uuja dobrze robi, równie dobrze mógł tam isc śmieci pozbierać, lepszy efekt dla społeczeństwa by był.
Jesli typy za swoje kupili i siedza w tak niewidocznym miejscu, to kolo to niedojeb zyciowy, żeby im przerywać. Przyznam Ci racje jesli wstawisz z filmiki z typem jak walczy z palaczami pijakami, czy nawet babcia pod blokiem której pies nasrał na trawnik. Typ chciał sie wyżyć tylko
Tak typ chciał się wyżyć. Tak powinien zająć się palaczami i pijakami. Jeżeli chodzi o ćpunów, to nawet jaki nikomu nie przeszkadzają to szkodzą sami sobie. Dlatego uważam, że gość mimo wszystko dobrze robi. Nie musisz mi przyznawać racji, trudno jakoś to zniosę, ale babcię z pieskiem zostaw w spokoju.
Jakiś psychol ten koleś. Może stary mu się zaćpał...
A w rym czasie ktoś mu podpierdolił rower.
Seba słoneczko. Mielec być pod muzeum solidarności i mnie znów obrobić. Czemu na smski nie odpisujesz??? Znudziła ci się czarna armatka ??
Z jednej strony pochwalam gościa. Może w ten sposób nakłoni narkomanów to terapii. Mimo, iż rozwiązania siłowe nie są może społecznie akceptowane to jednak uważam, ze gość dobrze robi. Bo co jeśli w tym przypadku i wielu podobnych inne metody zawiodły. Myślę, że z drugiej strony jak już ktoś wyżej pisał typ powinien się zabrać za dilerów. Tylko, że pewnie na nich jest za krótki. To jednak, moim zdaniem, gość dobrze robi. Bo coś robi, a nie tylko gada.
Myślę że do żadnej terapii ich nie nakłonił tylko wyżył się na nich bo to lubi i to nagrywał, nie wiem kto jest tu większym zjebem. Złego złym nie naprawisz chyba że odstrzelisz ale to też dobra nie rodzi.
Kurwa gość niech się bierze za dilerów, a nie ćpunów wjebanych w prochy.
Bez ćpunów nie ma dilerów. Chyba proste. Po za tym niech idą ćpać na wysypisko a nie do parku.
Jak czytam niektóre komentarze pochwalające zachowanie tego napastnika i argumenty z p*zdy, przemawiające za tym, że ma racje, to jestem za tym by zrobić taki porządek z Wami społeczne k***y. Ci goście siedzą w jakimś pie**olniku na uboczu, z dala od ludzi, nie są głośni i co ważne: jarają. Widać na filmie bletki i tzw. 'wiadro'. Po tym są kompletnie spokojni, znieczuleni i nie groźni. Jeśli dla was marihuana jest na równi z ćpaniem fety, mefy, hery albo innego gówna, to macie mentalność Grażynki spod bloku. Co do zachowania tego typa: skończony bezmózg i pie**olony społeczniak. Nic nie wywalczy w taki sposób, nie sprowadzi nikogo na dobra droge, nie pokaże, że można żyć inaczej, już pomijając nawet fakt, że nie rozróżnia 'ćpunów' i chce pouczać tych którzy używają najlżejszej formy substacji psychoaktywnej. Więcej by zdziałał gdyby przyszedł do nich i kazał im sprzątać ten syf, grożąc im, że jeśli nie to przemówią pięści i gdyby byli zjarani to założe się, że obsraliby kaftan momentalnie i zaczęliby sprzątać. Mam nadzieje, że ktoś go już doj***ł, albo zadźgał za swoje obywatelskie frajerstwo.
To im jeszcze medal daj w nagrodę za to, że ćpają. Nie ma tłumaczenia. Później będzie trzeba takich wysłać na odwyk na koszt Państwa. Twoje tłumaczenia są gówno warte. Nie należy propagować narkomanii. Nieważne co kto zażywa. Każdy nałóg jest szkodliwy. Te dwa typy szkodzą sami sobie, przede wszystkim dlatego, że biorą takie coś. Ten typ co ich pobił może i zrobił źle. Może są inne metody żeby leczyć nałogi, ale narkomania to słabość. Ciekawe jak będą finansować swój nałóg. Pracą? Nie sądzę. Stoczą się i będą kraść.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów