📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pewno przybiłbym mu pione za cisniecie po typach, ale on przyjechał rowerem
społecznik za dyche
społecznik za dyche
Supreme pedalarz! Zwykli worzą pompki i łatki do dętek ale ten....
W koncu go dziabnie ktos kozikiem i skonczy swoja misje
Bez kitu kozak, atakować z partyzanta dwóch ćpunów skitranych w krzakach xd niech wpierdoli komuś bardziej znaczącemu
Kurwa gość niech się bierze za dilerów, a nie ćpunów wjebanych w prochy.
To jakaś akcja charytatywna?
Co za piździelec.. jeszcze na rowerze
EdmundKemper napisał/a:
To jakaś akcja charytatywna?
To raczej akcja społeczna profilaktyki i zapobieganiu uzależnienia od narkotyków
Z jednej strony pochwalam gościa. Może w ten sposób nakłoni narkomanów to terapii. Mimo, iż rozwiązania siłowe nie są może społecznie akceptowane to jednak uważam, ze gość dobrze robi. Bo co jeśli w tym przypadku i wielu podobnych inne metody zawiodły. Myślę, że z drugiej strony jak już ktoś wyżej pisał typ powinien się zabrać za dilerów. Tylko, że pewnie na nich jest za krótki. To jednak, moim zdaniem, gość dobrze robi. Bo coś robi, a nie tylko gada.
Niemampmyslananicka napisał/a:
Z jednej strony pochwalam gościa. Może w ten sposób nakłoni narkomanów to terapii. Mimo, iż rozwiązania siłowe nie są może społecznie akceptowane to jednak uważam, ze gość dobrze robi. Bo co jeśli w tym przypadku i wielu podobnych inne metody zawiodły. Myślę, że z drugiej strony jak już ktoś wyżej pisał typ powinien się zabrać za dilerów. Tylko, że pewnie na nich jest za krótki. To jednak, moim zdaniem, gość dobrze robi. Bo coś robi, a nie tylko gada.
uuja dobrze robi, równie dobrze mógł tam isc śmieci pozbierać, lepszy efekt dla społeczeństwa by był.
Jesli typy za swoje kupili i siedza w tak niewidocznym miejscu, to kolo to niedojeb zyciowy, żeby im przerywać. Przyznam Ci racje jesli wstawisz z filmiki z typem jak walczy z palaczami pijakami, czy nawet babcia pod blokiem której pies nasrał na trawnik. Typ chciał sie wyżyć tylko
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów