Według źródła fotelik poleciał z siódmego piętra gdzieś w Rosji.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
poszłaby za psem i nic by jej nie było
nebelwerfer napisał/a:
poszłaby za psem i nic by jej nie było
Tym razem karma nie była dla psa, tylko dla suki...
ruską hołotę trzeba tępić czym się da.
Rosja - spodziewaj się niespodziewanego i patrz w górę, gdy wychodzisz z domu...
Na szczęście pieskowi nic się nie stało, a to dla lewaków przecież najważniejsze
outsidethebox86 napisał/a:
Rosja - spodziewaj się niespodziewanego i patrz w górę, gdy wychodzisz z domu...
Oni tam nie mają domu, oni tam maja sowieckie lepianki, ciągle z tych lepianek odpada elewacja lub coś wypada z okien/balkonów, najcześciej najebani/naćpani kacapy, kacapki z dziećmi z nedzy i biedy lub poprostu meble wywalane przez najebanych/naćpanych kacapskich śmieci
cormax19000 napisał/a:
Oni tam nie mają domu, oni tam maja sowieckie lepianki, ciągle z tych lepianek odpada elewacja lub coś wypada z okien/balkonów, najcześciej najebani/naćpani kacapy, kacapki z dziećmi z nedzy i biedy lub poprostu meble wywalane przez najebanych/naćpanych kacapskich śmieci
Widzę, że dobrze zaznajomiony jesteś
By sobie pizda psa wychowała ze na komendę przychodzi to by nie musiała się szarpać żeby przyszedł i by żyła
"Tajny poligon badawczy gdzieś na Uralu - Kacapy testują nową broń - Broń dnia zagłady - "Fotellon" - Materiał nie koloryzowany
Pojawiła się z przeszłości czy z przyszłości?
Pies wiedział co będzie
Pies wiedział co będzie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów