Zakupy odbywały się w Kolumbii.
Zakupy odbywały się w Kolumbii.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Polecam Wenezuele
w pakiecie do tego iż każdy obywatel może cie ojebać /zajebać dochodzi gratis policja - może to drugie to niekoniecznie ale pierwsze jak najbardziej
Ciekawe czy ty widziałeś jak byłeś kaszojadem jak ci ojca zapierdolili
Nie. Widziałem za to jak twoją starą brali w trzech za sklepem.
Kurwa co za pojebany dziki kraj. Zawsze chciałem pojechać, zwiedzić Ametyke PD i Mexyk. Przez was sadole moja noga tam nie stanie nawet jakby mi zapłacili.
byłem kiedyś w Meksyku, zanim odkryłem sadola... pewnie jeszcze bym tam wrócił, ale Brazylie czy Wenezuelę wolę oglądać na filmach
Kurwa co za pojebany dziki kraj. Zawsze chciałem pojechać, zwiedzić Ametyke PD i Mexyk. Przez was sadole moja noga tam nie stanie nawet jakby mi zapłacili.
Nie ma takiego miasta ametyka pd i mexyk jest lądek, lądek zdrój.
Pedator, nie dramatyzuj, co roku spędzam kilka tygodni w meksyku i RPA. zapewniam cię, że w tamtych nocnych klubach czujemy się dużo bezpieczniej niż w PL. walą do siebie ci, co mają grube pretensje. wyłapać tak za darmo (za głupią pyskówkę czy przepychankę) jest dużo trudniej niż u słowian. oczywiście są miejsca gdzie z automatu traci się wszystko co przy sobie,, ale są dobrze znane i gdybym był tak głupi żeby tam łazić, równie dobrze móglbym wleźć pod pociąg.
To komendant powinien zatrudnić ochronę do remizy skoro taki terror tam masz. W RPA to chyba z hotelu nie wychodziłeś bo raczej byś tu już nie pisał
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów