Zakupy odbywały się w Kolumbii.
Zakupy odbywały się w Kolumbii.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa co za pojebany dziki kraj. Zawsze chciałem pojechać, zwiedzić Ametyke PD i Mexyk. Przez was sadole moja noga tam nie stanie nawet jakby mi zapłacili.
Nie przez Nas a dzieki Nam !!!
Możliwe że Ci życie ratujemy Mordeczko
Kurwa co za pojebany dziki kraj. Zawsze chciałem pojechać, zwiedzić Ametyke PD i Mexyk. Przez was sadole moja noga tam nie stanie nawet jakby mi zapłacili.
Przyjedź do nas do Radomia. Stawiam bilet i piwo. Aha, no i weź nóż.
Przyjedź do nas do Radomia. Stawiam bilet i piwo. Aha, no i weź nóż.
Radom to takie małe lokalne Manaus. Kilka lat nie byłem w Radomiu, ale wspominam mocno depresyjnie
Kaszojad liznął odrobinę przyszłości.
Ciekawe czy ty widziałeś jak byłeś kaszojadem jak ci ojca zapierdolili
myślę że przypadkowy człowiek raczej to nie jest, co prawda nie mają honoru żeby przy dzieciach nie zabijać, ale widzisz na filmikach ile jest osób kręcących się blisko miejsca strzelaniny i im się nic nie dzieje
p.s sam chce do rio jechac, mój plan to o 8 na plażę, o 17 do hotelu i czekać na poranek
Polecam Wenezuele
Polecam Wenezuele
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów