Brałem kiedyś udział w takim polowaniu. Dziki królik jest pyszny.
Nie zmyślaj dziecko. Dziki królik to chyba zając? Napewno wiesz jako doświadczony uczestnik polowań!
ze ciebie stary polewał wrzątkiem w dzieciństwie nie znaczy ze masz teraz męczyć zwierzęta dzieciakuPoczekałbym aż wszystkie króliki wygoni z tuneli i zalałbym wodą razem z pierdoloną fretką w środku.
Trudne w utrzymaniu I wścibskie okrutnie .
Wszedzie wejdą.
Dużo by pisać ale predatory sztos - myszy i szczury to 15 sekund roboty i pozamiatane
Uwielbiam te stworzonka. Bardzo trudne w hodowli domowej w porównaniu do standardowego kota czy psa ale mega pocieszne zwierzę. Jak dostał pałkę z kurczaka to trzeba było co chwilę go pilnować, bo i kość całą potrafił zjeść. Swojego ogona uśpić musiałem w zeszłym roku. Jak komuś odjebie mieć to w domu to tylko z rejestrowanych hodowli, by taki hodowca nauczył jak się obchodzić ze zwierzakiem.
Kiedyś chyba tu na sadisticu ktoś wrzucił linki do YT jak ktoś z łukiem/wiatrówką na króliki polował (traktowane jako szkodniki w tamtych rejonach) , filmiki zawierały fajne ujęcia z bliska jak różne groty/śruty działają na ofiarę bez cenzury (nawet oczy wypadały od siły uderzenia).
Z uwagi na materiały graficzne, większość nagrań możliwa była do obejrzenia tylko po otrzymaniu linku (nie wyskakiwały w wyszukiwarce - takie ustawienia prywatności yt). Jak ktoś wie co to był za kanał to podzielcie się, ciekawe tam były akcje =D
To jest dopiero killer
To jest dopiero killer
Wszystkie łasicowate to prze-chuje. Jedne z najstarszych ssaków na naszej planecie. Przetrwają wszystko i wszędzie.
Wszystkie łasicowate to prze-chuje. Jedne z najstarszych ssaków na naszej planecie. Przetrwają wszystko i wszędzie.
No nie wiem, mysle, ze jakbym sie wkurwil i wytoczyl im krucjate, to nie mialyby zadnych szans.
Nie zmyślaj dziecko. Dziki królik to chyba zając? Napewno wiesz jako doświadczony uczestnik polowań!
A chuja tam! Właśnie widać jak ty się znasz leszczu.
Na filmie jest jak najbardziej dziki królik nie zając.
Zając wygląda tak:
Zając i królik:
Kurwa pan "nie wiem, a się wypowiem"
Jak ktoś zainteresowany to możecie rzucić okiem na tego gościa. on poluje na szczury i inne gryzonie za pomocą tresowanych minków (pl. wizon amerykański), psów a nawet jaszczurki z rodziny waranowatych (monitor lizzard).
Kiedyś chyba tu na sadisticu ktoś wrzucił linki do YT jak ktoś z łukiem/wiatrówką na króliki polował (traktowane jako szkodniki w tamtych rejonach) , filmiki zawierały fajne ujęcia z bliska jak różne groty/śruty działają na ofiarę bez cenzury (nawet oczy wypadały od siły uderzenia).
Z uwagi na materiały graficzne, większość nagrań możliwa była do obejrzenia tylko po otrzymaniu linku (nie wyskakiwały w wyszukiwarce - takie ustawienia prywatności yt). Jak ktoś wie co to był za kanał to podzielcie się, ciekawe tam były akcje =D
Joseph Carter the mink man.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów