📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Byle co, byle było wrzucone - co nie Pinkman ?
Wciągające wideo.
Chiny i wszystko jasne, tam nawet systemy bezpieczeństwa są zabójcze dla człowieka.
Pies_poligona napisał/a:
Byle co, byle było wrzucone - co nie Pinkman ?
Może i nie z wiele widać ale sporo można sobie wyobrazić. Oni tam mają inny system z drzwiami w metrach niż spotykany ten w europie czyli jak w zwykłym szynobusie. Oni tam maja dokujące metra i wagon jest zespolony z wyjściami - potocznie śluzą. Ruszający pociąg zmiażdżył babeczkę w pół.
stahkh napisał/a:
Kto to zaprojektował, że można ruszyć z niezamkniętymi drzwiami?!
Wszystkie drzwi były zamknięte. To ją zamknęli pomiędzy.
Tam chyba nawet widać jak z niej pocieklo
Res0r napisał/a:
Może i nie z wiele widać ale sporo można sobie wyobrazić. Oni tam mają inny system z drzwiami w metrach niż spotykany ten w europie czyli jak w zwykłym szynobusie. Oni tam maja dokujące metra i wagon jest zespolony z wyjściami - potocznie śluzą. Ruszający pociąg zmiażdżył babeczkę w pół.
Res0r napisał/a:
Shanghai Metro
Samo metro jest normalne. Tylko sam peron jest zabudowany i tu nawaliły systemy bezpieczeństwa właśnie w dziwach peronu. Babka została zamknięta po złej stronie drzwi, nie wiadomo czy była zaczepiona jeszcze o metro, ale jak mniemam, samo metro nie jest sprzężone z peronem i do ruszenia starczy, aby drzwi w samym waginie były zamknięte.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów