Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zresztą po chuj wzywać pomoc? Przecież wlazła tam sama, to powinna sama wyjść. Ty byś pewnie też spadła, nawet jakby tysiąc ludzi ci podpowiadało gdzie masz iść.
Odjebało ci?
Widziałaś, jak facet łatwo tam zszedł pod koniec filmiku? Baba jak zwykle chciała się wykazać swoją mądrością i instynktem i skończyła jak skończyła.
Zresztą po chuj wzywać pomoc? Przecież wlazła tam sama, to powinna sama wyjść. Ty byś pewnie też spadła, nawet jakby tysiąc ludzi ci podpowiadało gdzie masz iść.
Niestety, ale dawno ktoś poza mną nie miał tyle.racji. baby są tępe, a najgorsze, że w ramach tego całego wyzwolenia, obecnie przestają sobie zdawać z tego sprawę.
Widziałaś, jak facet łatwo tam zszedł pod koniec filmiku?
Facet miał szczęście, że baba spadła zanim do niej doszedł , bo skończyłby tak samo jak ona. W ogóle to jestem zdziwiona , że nie było efektu domina i wszyscy nie zginęli próbując "ratować się" nawzajem.
Facet miał szczęście, że baba spadła zanim do niej doszedł , bo skończyłby tak samo jak ona. W ogóle to jestem zdziwiona , że nie było efektu domina i wszyscy nie zginęli próbując "ratować się" nawzajem.
Weź już się nie kompromituj...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów