18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Zabójstwo
H................g • 2012-10-02, 23:22
Kiedyś za młodu nie chciałem iść do szkoły i wsadziłem termometr do herbaty. Niestety herbata miała over 9000 stopni i termometr pękł. Nie chciałem dostać po dupie więc wyjebałem termometr za szafę (pewnie dalej tam leży). Potem babcia weszła do pokoju i spytała czy mam temperaturę. Ja mówię, że nie i, że odłożyłem termometr już babciu. No to babcia se siadła i patrzy jak wpierdalam śniadanie. I w pewnym momencie pyta się "a herbatki czemu nie pijesz, nie dobra?". Ja jej na to, że właśnie jakaś dziwna. Więc babcie podeszła, wzięła kubek, spróbowała, uznała, że normalnie smakuje i, że sama wypije. I niestety wypiła ;_; Niedługo po tym nie miałem już babci. Dostała krwotoku w przewodzie pokarmowym i przestała jeździć na rowerze. Lekarze uznali, że to jakiś wyjątkowo duży wrzód pękł. Do dziś tylko ja znam prawdę i nikomu o tym nie mówiłem.
Zgłoś
muszek25 2012-10-03, 2:36
no po prostu hit miesiąca, piwko
Zgłoś
JebaćLudzi 2012-10-03, 2:53 1
Widzę,że nie tylko ja lubię opowiadać co mi się śniło
Zgłoś
macu66 2012-10-03, 2:57
wspieramy Cię.... morderco...
Zgłoś
s................r 2012-10-03, 3:18
A tam zabojstwo od razu, nieumyslne spowodowanie smierci najwyzej uslyszysz. No i nie poinformowanie odpowiednich organow. Ale i tak najwyzej poprawczak.
Zgłoś
a................0 2012-10-03, 4:44 4
To ja się przyznam, że kiedyś nasikałem do szafy z ubraniami we własnym pokoju. Miałem może z 6 lat, może mniej.
Zgłoś
clemenza 2012-10-03, 8:17
tani fake
Zgłoś
K................n 2012-10-03, 8:28 3
fake na poziomie under 10yrs, rtęć z termometra to conajwyżej dałaby jej rzyganko i ból głowy przez parę dni, są ludzie na głębokim zadupiu, którzy piją regularnie od cholery rtęci w skażonej wodzie, chorują, ale nie umierają
Zgłoś
ScrappyCoco 2012-10-03, 8:49
Już cie namierzam...
UP co ty pierdolisz...

Cześć
Zgłoś
moot 2012-10-03, 8:57
Ej ale to serio fake?
Bo myślałem, że koleś właśnie przyznał się do nieumyślnego spowodowania śmierci w Internecie :O!
Zgłoś
tmb28 2012-10-03, 9:00 2
połknięcie rtęci nie jest szkodliwe, zostanie wydalona bez ŻADNYCH szkód. Szkodliwe są opary.

Zanim napiszesz fajną historyjkę (na Sadola pasuje) to najpierw sprawdź fakty, żeby się skompromitować
Zgłoś
@bsynt 2012-10-03, 9:09
Rtęć metaliczna nie jest trucizną. Wysrywa się w niezmienionej postaci i nie wpływa znacząco na poziom tejże rtęci w organizmie. Trujące są sole i opary rtęci.
Zgłoś
clemenza 2012-10-03, 9:11
@moot
na serio to jakiś pojebany zrobił się ten portal. koleś napisał bajkę, a tu taka jałowa dyskusja, tylko dlatego, że trochę w tym sadyzmu. wiadomo że fake, ale nie rozumiem tego zachwytu. tak samo jakby wymyślić sobie przyjaciela i rozmawiać z nim. chujnia totalna ;/
Zgłoś
p................1 2012-10-03, 9:30
Dawno takiego banana na twarzy nie miałem jak teraz, po przeczytaniu twojej historii.
Zgłoś
ellsworth 2012-10-03, 10:55 1
@Jack Daniel's Wpisz sobie w youtube "over 9000", bo coś mi się wydaje że mocno oszukałeś z wiekiem, skoro tego nie znasz
Zgłoś
LaChupacabra 2012-10-03, 12:20
Człowiek SKURWIEL żyje!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów