Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Powinno to czekać każdą kurwę, która sprzedała, lub się sprzedała
albo sprzedała!!
Jak już, to "albo się sprzedała"
Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?[ Dodano: 2024-07-19, 15:59 ]
czasami mi się wysmknie że baby to kurwa tępe są na maksa - 95% ich procent a jestem atakowany jako najgorszy chuj - wchodzę na sadistica i praktycznie każde nagranie utwierdza mnie w przekonaniu że mam rację ... - dla tego małego odsetka ogarniętych kobiet życzę wszystko co najlepsze kobitki !
czasami mi się wysmknie że baby to kurwa tępe są na maksa - 95% ich procent a jestem atakowany jako najgorszy chuj - wchodzę na sadistica i praktycznie każde nagranie utwierdza mnie w przekonaniu że mam rację ... - dla tego małego odsetka ogarniętych kobiet życzę wszystko co najlepsze kobitki !
nie jestes sam w takim mysleniu, ich mozg jest jak windows 95 w porownaniu do windowsa 11, ograniczone mocno ale jednak w niektórych k westiach sa bardziej rozwiniete i cierpliwe ale ktos im zle rozdal punkty w tworzeniu ich postaci
Instynkt samozachowawczy u tej pani jest jak... albo, nie będę pierdolił o polityce jak jakiś down.
Obejrzałem filmik jeszcze raz, gdyż dla mnie to jest wręcz niewiarygodne, sam siebie próbuje oszukać, że może popełniła samobójstwo z pomocą tego gościa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów