📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jak chłop pierdolnął na ryj, to aż jakiś robak zemdlał z wrażenia i zjechał po kamerce.
Ogólnie extra akcja
Ogólnie extra akcja
nawet pajak spierdala
Mnie rozjebało, jak ten z prawej siada na luzaku, zakłada nogę na nogę i zaczyna nią machać
Chyba dobrze tam karmią bo nikt nawet od michy się nie oderwał jak typ malował parkiet na czerwono Co te żarciu robi z ludźmi
ruski pierdolnik Volt sama lodówka mówi sama z siebie że za dużo Volt i mózgi od przepicia pozabierało ruski kurwidołek ptfuuuuuu!
Jebać rosje
Tfuuuuu!
Tfuuuuu!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów