Znajomy nagrał filmik z zatrzymania do kontroli...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pojazdy Policji nie podlegają wymaganiom co do stanu technicznego, tj. warunkom technicznym pojazdów. Radiowóz może mieć zupełnie łyse opony, zepsute światła i przyciemnione przednie boczne szyby i wszystko jest zgodne z prawem. Oczywiście tak się nie robi, bo zwyczajnie zagraża to bezpieczeństwu, ale takie pierdolenie, że zatrzyma dowód od radiowozu, to może sobie w dupę wsadzić.
O nie... Ten gówniany Hyundai... To zaraz po multipli najbrzydsze auto świata. I zaraz po calibrze najbardziej obciachowe auto świata...
Ten hjundaj kupaa zawsze wyglądał chujowo, ale ten to już przebija Multiplę.
Zawsze powtarzam i będę nadal że za cwaniactwo służbom każdy niezależnie od stanu powinien zostać przywrócony do porządku. Jak w usa. Pałą w łeb albo strzał w kolano cwaniakowi, chuj wie co on knuje.
Jezus Maryjo... jaki hejt na samochód..kurwa, co za dzieci, stać go? Podoba mu się to niech se ma aż tak was boli, że musicie swoimi standardowymi zapierdalać? Czy jaki chuj bo nie kumam?
BMW, Audi, Maluch, Polonez... to wszystko są zwykłe samochody, komu się co podoba to sobie kupuje...
Chujowy samochód
pewno zapierdalał jak pojebany tą drogą a teraz cwaniakuje. Szkoda, że nie nagrał filmiku sprzed momentu gdzie zatrzymała go policja
kurwy psiarskie ale chłopie ten twój chyba hyundai tak? w macie nie prezentuje się najlepiej weź go do ładu doprowaćczy to tylko podkład i jesteś w trakcie doprowadzania go porządku?
trzeba było sprawdzić TWI czyli wskaźnik zużycia bieżnika tam jest taki znaczek jak bardzo opona morze być zużycia
niemategozlego napisał/a:
Ten hjundaj kupaa zawsze wyglądał chujowo, ale ten to już przebija Multiplę.
Co Ty pierdolisz w ogóle?
Hyundai Coupe to ładny i zgrabny samochód za dość fajne pieniądze, jeśli uważasz, że zawsze wyglądał chujowo to mogę Ci podesłać parę fotek swojego, abyś przestał jebać.
Ale co Ty możesz wiedzieć o ładnym samochodzie, pewnie jeździsz golfem i na klapie od bagażnika masz półkę na książki, jednak nie wozisz ich bo bass by je zrzucił?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów