Filmik z wczoraj, firma staje murem za pracownikami. Według mnie słusznie bo ciekawe jakby jakiejś małolacie kręgosłup połamał ? A były już takie przypadki ostatnio w PL. Kto to jest ten żabson ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sajlenthill napisał/a:
Polowe tych jebanych pseudo raperow powinno sie zutylizowac. Gromke brawa za ochorone. Powinien jeszcze bule wychaczyc na ten tempy leb.
Przyjrzyj się dobrze tak w 42-43s, dziadek sprzedaje mu ładną bułę na ryj, nawet słychać klask
mieszalniapasz napisał/a:
Chuj z RZapsonem, ale ciecie to jednak ciecie - zero pomyślunku.
Muszę przyznać Ci rację, celowali dobrze ale niestety nie odrzucili go do tych prętów...
Może ktoś z młodszego pokolenia mi wyjaśnić co to jest ściana śmierci?
taki z niego raper, że nawet ochrona go położyła na glebe Jechać z nim
Ale upokorzyli tego "dzieciaka".
Każdy człowiek który ma odrobinę szacunku do samego siebie, nigdy więcej nie poszedłby na jego koncert.
Każdy człowiek który ma odrobinę szacunku do samego siebie, nigdy więcej nie poszedłby na jego koncert.
odpowiedni poziom szacunku dla odpowiedniego artysty..... chociaż myślę, że przez ten filmik ochroniarz poniesie konsekwencje dlatego że koncert został przerwany a dla organizatorów liczy się tylko kasa....
To jest ściana śmierci, a tamten to chyba chciał w ścianę głową pizgnąć
Ja myślałem że to disco polo jakieś, za moich czasów koncerty hip hopu inaczej wyglądały, a tu jakieś dziwne disco pajaco polo widzę, dobrze się to skończyło,,,,,
Ja wiedziałem że tak będzie
Jak można mieć ksywę Żabson? xD
powinien mieć żałobson. bardziej pasuje
założę się ze ten ochroniarz który to zaczol był kiedyś milicjantem. na bank to z nich nie wychodzi
założę się ze ten ochroniarz który to zaczol był kiedyś milicjantem. na bank to z nich nie wychodzi
Haha podoba mi się jak próbuje wskoczyć na publiczność, a ochroniarz go zaraz ściąga za szmaty i na ziemię.
Ale z was jebane cebulaki. Moim zdaniem niepotrzebnie go zatrzymali. Na koncertach na całym świecie dzieje sie komuś krzywda ? Na metalowych/rokowych imprezach jak ludzie wchodzą w pogo potrafią zabić człowieka jak się przewróci , a wy robicie gównoburzę . Każdy Artysta kiedyś kładł się na tłum , a on nie chciał skakać ze sceny na ludzi, tylko położyć się na nich z barierki. Tak interpretuje ten filmik.
A tak poza tym, pierdolicie że teraz dobrego rapu nie ma ... muzyka się zmienia z wymaganiami społecznymi. Taaa też słuchałam klasyków począwszy od jazzu i bluesa i soul'a ze stanów , bo stąd ewoluował rap. Przerabiałam East Side i West Side, przerabiałam Mistic Molestę z 92 roku.
A wy jesteście niereformowalnymi dziadami, którzy myślą, że zawsze mają rację i że za ich czasów było lepiej. Stanęliście w smutnej przeszłości, gdzie chłopaki nawijali jak jest na tych blokach smutno i źle i jakimi to nie są łobuzami.
Ileż można o tym słuchać.
A tak poza tym, pierdolicie że teraz dobrego rapu nie ma ... muzyka się zmienia z wymaganiami społecznymi. Taaa też słuchałam klasyków począwszy od jazzu i bluesa i soul'a ze stanów , bo stąd ewoluował rap. Przerabiałam East Side i West Side, przerabiałam Mistic Molestę z 92 roku.
A wy jesteście niereformowalnymi dziadami, którzy myślą, że zawsze mają rację i że za ich czasów było lepiej. Stanęliście w smutnej przeszłości, gdzie chłopaki nawijali jak jest na tych blokach smutno i źle i jakimi to nie są łobuzami.
Ileż można o tym słuchać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów