Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale z was j***ne cebulaki. Moim zdaniem niepotrzebnie go zatrzymali. Na koncertach na całym świecie dzieje sie komuś krzywda ? Na metalowych/rokowych imprezach jak ludzie wchodzą w pogo potrafią zabić człowieka jak się przewróci , a wy robicie gównoburzę . Każdy Artysta kiedyś kładł się na tłum , a on nie chciał skakać ze sceny na ludzi, tylko położyć się na nich z barierki. Tak interpretuje ten filmik.
A tak poza tym, pie**olicie że teraz dobrego rapu nie ma ... muzyka się zmienia z wymaganiami społecznymi. Taaa też słuchałam klasyków począwszy od jazzu i bluesa i soul'a ze stanów , bo stąd ewoluował rap. Przerabiałam East Side i West Side, przerabiałam Mistic Molestę z 92 roku.
A wy jesteście niereformowalnymi dziadami, którzy myślą, że zawsze mają rację i że za ich czasów było lepiej. Stanęliście w smutnej przeszłości, gdzie chłopaki nawijali jak jest na tych blokach smutno i źle i jakimi to nie są łobuzami.
Ileż można o tym słuchać.
Może ten z ochrony to jakiś zdesperowany rodzic pod przykrywką? Może jego dziecko słucha tej chujowej muzyki więc postanowił to załatwić w inny sposób. Mi się podobało.
Żabson to raper, dosyć popularny w młodzieżowych kręgach.
Raper to jest zdecydowanie za wiele powiedziane. Hiphopolowa gwiazdeczka - to bardziej pasuje
Ale z was jebane cebulaki. Moim zdaniem niepotrzebnie go zatrzymali. Na koncertach na całym świecie dzieje sie komuś krzywda ? Na metalowych/rokowych imprezach jak ludzie wchodzą w pogo potrafią zabić człowieka jak się przewróci , a wy robicie gównoburzę . Każdy Artysta kiedyś kładł się na tłum , a on nie chciał skakać ze sceny na ludzi, tylko położyć się na nich z barierki. Tak interpretuje ten filmik.
A tak poza tym, pierdolicie że teraz dobrego rapu nie ma ... muzyka się zmienia z wymaganiami społecznymi. Taaa też słuchałam klasyków począwszy od jazzu i bluesa i soul'a ze stanów , bo stąd ewoluował rap. Przerabiałam East Side i West Side, przerabiałam Mistic Molestę z 92 roku.
A wy jesteście niereformowalnymi dziadami, którzy myślą, że zawsze mają rację i że za ich czasów było lepiej. Stanęliście w smutnej przeszłości, gdzie chłopaki nawijali jak jest na tych blokach smutno i źle i jakimi to nie są łobuzami.
Ileż można o tym słuchać.
Zdecydowanie siano zamiast mózgu, nie czytać tego gówna.
Mistic Molesta została założona pod koniec 1995 a albumem zadebiutowała w 1998roku.przerabiałam Mistic Molestę z 92 roku.
Więc chuj wie co Ty przerabiałeś w 92 ale na pewno nie Moleste
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów