Filmik z wczoraj, firma staje murem za pracownikami. Według mnie słusznie bo ciekawe jakby jakiejś małolacie kręgosłup połamał ? A były już takie przypadki ostatnio w PL. Kto to jest ten żabson ?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Żabson to raper, dosyć popularny w młodzieżowych kręgach.
Czy te debile są na prochach, że tak się zachowują? Mam na myśl tych żałosnych "artystów".
Brawo dla ochrony, że powstrzymali kretyna przed jego własną głupotą.
Brawo dla ochrony, że powstrzymali kretyna przed jego własną głupotą.
na dopałach/ tanisze sa a jak widaac ryja banie to po chuj przepłacac
adrii2013r napisał/a:
Żabson to raper, dosyć popularny w młodzieżowych kręgach.
żabson to co ? raper - na pewno nie, zwykła pizda w ciuchach gucci za hajs tatusia. Dobrego rapu już nie ma, a jak jest to chowa się bardzo dobrze ;p do tej pory jedynie BC/JWP trzyma jakikolwiek poziom hip-hopowy. Dalej latają, tagują, rapują i zajmują się bboyingiem. Przy okazji rap =/= hip hop.
teraz ścian śmierdzi jest, bo się ktoś obsrał
jakiś frajer, który podrabia cudze kawałki pomyślał, że jest wielkim gwiazdorem kozaczkiem a tak naprawdę to zwykły gamoń, który na szkolnych dyskotekach podpierał ściany.
I prawidłowo. Te wielkie gwiazdy to tylko hurtowo produkowane maszynki do zarabiania hajsu przez wytwórnie. A to, że lud głupi ulega blichtrowi to już inna sprawa.
Brawo ochrona
malpa chiala pofiglowac ale dostal w baniak i poszedl plakac co za kurwa leszcz pseudoraper i jego smieszni obroncy patomlodziez i ameby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów