📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
I co Pan na to, Panie Gucwiński?
ciekawe jak ją zjedzą bo o ile wiem żaby zębów nie mają... chociaż kurwa po tym nagraniu już wszystkiego się spodziewam.
jeśli to faktycznie salamandra, czego filmik jednoznacznie nie ukazuje, to każdą z tych żabek czeka śmierć ;P a to wszystko z powodu toksyn jakie wydziela skóra tego płaza, jeśli natomiast to jest traszka, to liczę na drugą część, w której żaby niczym hieny wyrywają kawałki ciała tego płaza
Specjaliści-amatorzy. Wiosną w okresie godów, samce wielu płazów są tak pobudzone seksualnie, że próbują kopulować z wszystkim co choć w zarysie przypomina samicę (czym chyba nie bardzo różnią się od większości sadoli). 'Obiektem zalotów' może być ryba, ręka naukowca, samice innych gatunków kawałek drewna na falującej wodzie i wszystko co plus minus da się objąć nogami. Tak że odróżniajcie seks od jedzenia.
Płyniesz sobie a tu nagle 5 zab zaczyna cie ruchac
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów