OSP Przedbórz ma na pieńku z burmistrzem już od stycznia 2015r. kiedy to burmistrz postanowił odebrać pomieszczenia należące do gminy z racji tego, że w sali OSP odbywały się spotkania kandydatów na burmistrzów.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
chuj nas obchodzą twoje wiejskie perypetie
to nie perypetie, jutro ci się chata będzie palić i nie dojadą bo miałeś w dupie perypetie. Wielki kurwa Pan z miasta Sosnowiec
Co to robi do chuja na sadolu?
Czy to jest "sprawa dla reportera" albo inna uwaga?
Do piachu z tym gównem.
Czy to jest "sprawa dla reportera" albo inna uwaga?
Do piachu z tym gównem.
NikeR napisał/a:
@GODDAMNED Mam 318 km do Przedbórza, więc zamknij mordę. Warto naświetlić zachowanie tak dobrego burmistrza.
To do Elżbiety Jaworowicz idź a nie na portal humorystyczny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów