📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:18
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Muślimskie ścierwa jak zwykle - mocne w grupie.
Szkoda, że nie oblali tak kogoś kto zna jakaś fajna sztukę walki. Ciach, pach i fruuu połamane łapska.
Dla nich śmierć, ale nie taka nagła. Podobno najgorsza jest śmierć z głodu także ten. Zamknąć w chlewie i niech zdychają kurwy
HAHAHAH, czytając te komentarze, wygląda na to że 90% sadistica to j*bani fajterzy.
BTW ten filmik jest z lanego poniedzialku, wiec luzujcie wory
słucham teraz tych co wyzywają tutaj od "polaczków" itp. Tak wam kurwa źle w Polsce? to wypierdalać do bardziej "postępowych" krajów, gdzie każdy jest "równy". Jebać pseudopoprawność polityczną. Będą wam srać na łeb a wy będziecie klaskać, żeby przypadkiem kogoś nie urazić.
katolunchained napisał/a:
HAHAHAH, czytając te komentarze, wygląda na to że 90% sadistica to j*bani fajterzy.
Od kiedy ciapate chuje obchodzą wielkanoc?
^ od kiedy trzeba byc katolem zeby obchodzic smingus dyngus ?
Chciałbym tam być i zostać oblany, kurwa wyobraźcie sobie, że idziecie sobie spokojnie i arab was czymś oblewa na chodniku...uuuuuuu to by był najlepszy dzień w moim życiu. Szkoda tylko, że prawdopodobnie nie tknąłby łysawego chłopaka w swoim wzroście, woli oblewać dzieci i dziewczyny, ewentualnie osoby starsze.
@Libertarian
Lany poniedziałek był obchodzony na długo zanim rozszerzyło się katolstwo - w wielu krajach, również i w Polsce był to dzień związany symbolicznie z budzeniem się na wiosnę przyrody do życia, rożne były formy obchodzenia tego dnia. Nie ma to nic wspólnego z (tfu) katolami
Lany poniedziałek był obchodzony na długo zanim rozszerzyło się katolstwo - w wielu krajach, również i w Polsce był to dzień związany symbolicznie z budzeniem się na wiosnę przyrody do życia, rożne były formy obchodzenia tego dnia. Nie ma to nic wspólnego z (tfu) katolami
katolunchained napisał/a:
^ od kiedy trzeba byc katolem zeby obchodzic smingus dyngus ?
Po pierwsze - "śmigus dyngus" analfabeto pierdolony.
Po drugie - to święto wywodzące się z tradycji słowiańskich, obchodzone głównie w Polsce, na Słowacji i Węgrzech - więc co ciapatym do tego?
Po trzecie - w 0:17 widać, że to nie woda tylko jakieś gazowane gówno do pojenia ciapatych.
To mnie w lewakach wkurwia. Ciapak szczerzy zęby oblewając białych ludzi jakąś oranżadą, a ci go jeszcze bronią, cudowne przemienienie oranżady w wodę i smigus dyngus, słowiańskie święto obchodzone przez dzikusów z bliskiego wschodu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów