📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
w dupę wieprzowinę wsadzić i do allaha niech zapierdala
Francja nic dziwnego, same pizdy, w Polsce od razu dostałby buta na mordę za takie zachowanie
kurwa, bez kitu, jakby taki szmaciarz pierdolony zrobił mi coś takiego w Warszawie, to bym go kurwa poćwiartował i nasrał do głowy po uprzedniej jej trepanacji.
@up, a jakby coś takiego zrobił w nowej wsi, to co byś zrobił ?.
ja mieszkam na wyspach i tutaj gówniarzeria tez sobie na zbyt wiele pozwala. Kiedyś sprzątając ogród znalazłem takiego małego "bandytę". Teraz wystarczy wyjąć z za pasa i od razu odpuszczają
wdeptałbym go w ziemie za takie coś
chcieli ciapakow to maja ! chujowo sie to oglada fakt ale w sumie to ich panstwo wiec niech biora sprawy w swoje rece fuck yeah
U nas Ci źli faszyści od razu by takich ugłaskało. Ale co tam, niech na zjedzą. Poprawność polityczna, postęp, wolność, równość i tolerancja ważniejsze od bezpieczeństwa obywateli.... jebane lewaki zwabili te zwierzęta i teraz za chuja nie mogą się ich pozbyć. To będzie albo my albo oni - nie miejcie złudzeń!
czas rozpalac krematoria bo po dobroci sie to nie wyprowadzi
ech czekam az ziszcza sie slowa piosenki:
... krematoriow brzask...
ech czekam az ziszcza sie slowa piosenki:
... krematoriow brzask...
zawszone kozojebskie ścierwa !
posmarować bejzbola smalcem i napierdalać po tym brudnym łbie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów