Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A tak w ogóle to lewaki z was i tyle. Tylko obrazac potraficie.
hahahahaha uwielbiam ten bol dupska :DDD
W kwestii bólu dupska od tego momentu jesteś sadolowym autorytetem.
Pozdrów od nas partnera.
Francja nic dziwnego, same pizdy, w Polsce od razu dostałby buta na mordę za takie zachowanie
HAHAHA. Gwarantuję ci, że gdyby byłoby ich w Polsce tylu ile tam to też gówno by im się stało.
Gwarantuje, źe w Polsce też dzieją się takie rzeczy, tylko że zamiast oblania orenżadą dostajesz wpierdol i kasację portfela i komórki a zamiast Araba masz łysego dresa. Co byście woleli - wpierdol i kasację, czy niegroźne oblanie orenżadą?
Pewnie - bo w Polsce 300 000 dresów blokuje ulice warszawy, bo muszą się pomodlić...
Nie dostrzegasz chyba problemu arabskiego w Europie. Nie ma żadnego porównania pomiędzy dresami a muslimami. Na marginesie nie słyszałem już od dłuższego czasu o skrojeniu komuś komóry.
-" Kurwa Stachu choć tu szybko z kijem !!"
zza rogu wybiega Stachu z kijem. 5 min później karetka odwozi ciapatego
kurwa, bez kitu, jakby taki szmaciarz pierdolony zrobił mi coś takiego w Warszawie, to bym go kurwa poćwiartował i nasrał do głowy po uprzedniej jej trepanacji.
Taa, chciałbym to zobaczyć, internetowy kozaku. Chuja byś zrobił.
wdeptałbym go w ziemie za takie coś
Kolega to samo.
rozjebałbym kozojebski ryj i na koniec obszczał
Kolejny.
Ja nie rozumiem kurwa po co wy to tutaj piszecie. Chęć zabłyśnięcia i zdobycia piw? Przykre.
Zabić to mało!!! Scierwo zawszone
zawszone kozojebskie ścierwa !
Muślimskie ścierwa jak zwykle - mocne w grupie.
Mam jakieś dziwne wrażenie, że ktoś coś napisze, a znajdą się tacy, którzy się na tym wzorują dla piw. No kurwa, ludzie.
Nie wiem czy to przykład konformizmu, czy chęć zabłyśnięcia. Mimo wszystko gratuluję ograniczenia.
Pewnie - bo w Polsce 300 000 dresów blokuje ulice warszawy, bo muszą się pomodlić...
Nie dostrzegasz chyba problemu arabskiego w Europie. Nie ma żadnego porównania pomiędzy dresami a muslimami. Na marginesie nie słyszałem już od dłuższego czasu o skrojeniu komuś komóry.
Pewnie dlatego, że od bodajże roku działa u nas system pozwalający na zdalne wyłączenie KAŻDEJ komórki raz a dobrze zgłoszonej jako kradziona (a sprzedanie jej na części jest mało dochodowe, gdyż komórki są tak tanie a oryginalne części tak drogie, że nie opłaca się ich naprawiać a mało który serwis zaryzykuje naprawianie używaną częścią, która moze się szybko zepsuć) a z drugiej strony - lombardy nie bardzo chcą brac same komórki bez ładowarki, oryginalnego pudełka i papierów.
A czemu nie ma porównania? W obu tych "subkulturach" przemoc bierze się z biedy i dotyka przeważnie ludzi młodych, niewykształconych, których "wyuchowuje ulica" bo rodzice się nimi nie interesują. W żadnym kraju europejskim nie doszło do tej pory do zablokowania ulicy przez 300 000 modlących się Muzułmanów, ale np. o ucinaniu rąk maczetami przez łysych "kiboli" w Krakowie chyba wszyscy słyszeliśmy, tak?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów