Coś na czasie,niektóre osoby w kadrze są podejrzewane o zbyt dużą ilość % przed meczami.Kac wywiad.Te spojrzenia kolegów obok na jego pierwszą odpowiedź
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Niech się nauczy w piłkę trafiać, gwiazdor jebany. 6 bramek w Anderlechcie i najebało prądu w kitę. Tyle to Lewy strzela w dwóch kolejnych meczach albo w 9 minut i tak nie pajacuje.
Ten Teodorczyk to jakaś ameba umysłowa.
Pierwsze pytanie za trudne, więc poprosił o koło ratunkowe w postaci innego, które także okazało się ponad możliwości Teodorczyka. Jak tu wybrnąć z sytuacji hehe? - pomyślał Teodorczyk. To może wy odpowiecie hehe, dla odmiany? Spektakl niemal tak żenujący, jak ten na boisku...
Z trzech ludzi tylko jeden potrafi poprawnie zbudować zdanie i dobrze zagrać. Co dwaj pozostali tam robią?
kikodeusz napisał/a:
Będzie żygał
Masz monitor monochromatyczny? Jak ci błędy podkreśla na czerwono, to nie widzisz?
^ nie mam komputera. A na telefonie mi nie podkreśla, ale dzięki że mnie uświadomiłeś bo zawsze mam z tym problem.
Widać, że skołowany w chuj. Pewnie amator klina pierdolną z rana i się połączyć z mózgiem nie może.
Ale jak by Teodorczyka selekcjoner nie wystawił, to było by: "- Nawałka leszcz, takie tuby ma w składzie i gra defensywnie".
Jedno zgrupowanie po myśli "kibiców" i wyszło, dlaczego to nie kibice decydują o składzie i taktyce.
A też trzeba przyznać, że selekcjoner pokazał reprezentacji dokąd mogą dojść sami, a dokąd z nim.
Jedno zgrupowanie po myśli "kibiców" i wyszło, dlaczego to nie kibice decydują o składzie i taktyce.
A też trzeba przyznać, że selekcjoner pokazał reprezentacji dokąd mogą dojść sami, a dokąd z nim.
Zwrócenie uwagi jest na Teo, ale mnie zastanawia olewackie podejście całej trójki do dziennikarzy.
Wypowiedź o Robercie jest jak o małym gnojku, który glizdy z ziemi wybiera.
Coś mi się wydaje, że jednak atmosfera w kadrze jest BARDZO ZŁA !
Matko kochana, Szczęsny to jest pajac, to wiadomo. Teo - dziś się dowiedziałem, że pajacuje.
Ogólnie - sami wokół siebie robią złą atmosferę.
Matko kochana, Szczęsny to jest pajac, to wiadomo. Teo - dziś się dowiedziałem, że pajacuje.
Pedałek się speszył pytaniem
Gość który zadał pytanie Teodorczykowi kiedyś napisał o nim obszerny artykuł wywlekając na światło dzienne kwestie prywatne, które powinny zostać w 4 ścianach. Wiedział, że ma bana od Teo na zadawanie pytań i wywiady, chciał go jedynie sprowokować. Poszło o ten artykuł przegladsportowy.pl/pilka-nozna/nizsze-ligi,polonia-warszawa-lukasz-te... red. Wawrzynowski pojechał do Żuromina i w oparciu o czyjeś relacje napisał te wypociny, bo rzekomo Teo mu nie odpisywał na smsy a sz.p. redaktor potrzebował na już jakiś tekst o Łukaszu. Także tego.
Organista napisał/a:
Zwrócenie uwagi jest na Teo, ale mnie zastanawia olewackie podejście całej trójki do dziennikarzy.
Czy wy naprawdę nie macie już kurwa nawet krzty inteligencji? Nie umiecie kurwa użyć swojej jebanej mózgownicy, żeby się domyślić czegoś? Uwaga więc tłumaczę co tam się stało.
1. Teodorczyk jest napierdolony.
2. Szczęsny jest wkurwiony i zażenowany ale nic nie może zrobić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów